Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] AquaLand

dvvp.hd™

6 Skill dla wojownika, ninji  

219 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby na serverze pojawi?y si? 6 skile dla ninji i woja ?

• Tak
      74
    • Nie
      145

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha rozumiem, no ale jesli ktos nie bedzie miec znajomych w grze ,to jak moze podolac krolowej?, Moze nie miec znajomych lub woli po prostu grac sam,

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

aha rozumiem, no ale jesli ktos nie bedzie miec znajomych w grze ,to jak moze podolac krolowej?, Moze nie miec znajomych lub woli po prostu grac sam,

Można zawsze poprosić kogoś o pomoc ; )

csyt2-signa.png

Opublikowano

Zmień te przepy ^.^ Jak to serw nie hard to lepiej to zmienic wątpie żeby komuś się chciało szukać ekipy na królową ^.^

Na filmie 2 przepy lotły !

an-PimpasF20-000000ffffff33ff3345023-3-1-8-blue007.gif
Opublikowano

Albo zrobcie zeby przenosila cale PT, albo poprostu ten wariant usuncie. I tak bedzie cos nowego z tym V3 i Krolem Pajakow, tez nie bedzie latwo go zajeb***.

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Łatwe lochy małp:

Omdlenie: 30

Trucie: 25

średnie Lochy małp

Omdlenie: 50

Trucie: 40

Trudne Lochy małp

Omdlenie: 70

Trucie: 50

Naprzykład od 77 lvl w v2 nie otruje ani nie omdli to będzie tutaj tak samo ? Czy nie ważne ,który lvl posiadamy i tak nas omdli lub otruje ?

Opublikowano

Przepustki da sie przekazywac ? Bo nie bedzie nam na reke buffami tych misji na nie robic .

Opublikowano

Jeśli wchodzi max abs 20% To chyba dzieki za serwer 4x20% (Sa 4 itemki gdzie mozna wlozyc abs) + sokola = 100%= 0 DMG. Co do Raidów nowych map i lochu malp/pająków to super pomysł, bardzo mi sie podoba. Mam nadzieje, że będą z metków dropić jakieś ulepszacze na epiki mówie o metkach 85/90+, broszki itp(Chce, aby te metki miały sens, a nie jak na innych privach dropia tylko Kamienie Duch. i KD). Co do skili na P to wole dropic kamienie duch. np z metków (Jak kazdy bedzie mial odrazu skile P to troszke bez sens). Przede wszystkim mam nadzieje że jak wbije do lochu pajakow i ubije spota to z 50 lvl nie bede mial odrazu 51-52. 6 - 7 bon by mogł być, dropił by z metkow na wyższe lvl. Oczywiscie bez abs i silny na klasy, ale z takimi bonami jak 5% na kryta/ szycie 5% na potworki 3-5 sily, z 2k pz. Myślę ze to na tyle. I nie robcie tak jak na Xenox ze jest po 20 nowych broni i wygladaja jak na WoW'ie. A skile sa na pol ekranu...

Opublikowano

Jeśli wchodzi max abs 20% To chyba dzieki za serwer 4x20% (Sa 4 itemki gdzie mozna wlozyc abs) + sokola = 100%= 0 DMG. Co do Raidów nowych map i lochu malp/pająków to super pomysł, bardzo mi sie podoba. Mam nadzieje, że będą z metków dropić jakieś ulepszacze na epiki mówie o metkach 85/90+, broszki itp(Chce, aby te metki miały sens, a nie jak na innych privach dropia tylko Kamienie Duch. i KD). Co do skili na P to wole dropic kamienie duch. np z metków (Jak kazdy bedzie mial odrazu skile P to troszke bez sens). Przede wszystkim mam nadzieje że jak wbije do lochu pajakow i ubije spota to z 50 lvl nie bede mial odrazu 51-52. 6 - 7 bon by mogł być, dropił by z metkow na wyższe lvl. Oczywiscie bez abs i silny na klasy, ale z takimi bonami jak 5% na kryta/ szycie 5% na potworki 3-5 sily, z 2k pz. Myślę ze to na tyle. I nie robcie tak jak na Xenox ze jest po 20 nowych broni i wygladaja jak na WoW'ie. A skile sa na pol ekranu...

Przyuważ że Dmg ostatnich broni to prawie 1000.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Chyba liczyc nie umiem ile jest 100000000000000000000000000 * 0 ? Chyba 0

Czy bron bedzie miała 1000 dmg czy 100 zawsze ze skila walne 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...