Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z gra

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak zakologwalem sie itd , wybieram postac dobra , sa te filmiki , i jak doszlo do przectawienia kto robil ta gre to mnie wywala do logowania , co jest ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

musi ci coś blokować zresetuj kompa i wyłącz wszystkie programy typu skype .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

dobra juz dziala , ale teraz problem tkwi w tym ze chuj duze lagi sa nie da sie ich zmniejszyc , w opcjach juz krecilem , net (kabel)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zależy do hosta ja często mam takie laggi ze nie da się grać :D zmniejsz grafikę na słabszą szybciej wszystko chodzi :D nie wiem czy pomoże w dungeonach ale dużo szybciej się stroje graczy wczytują :D

Opublikowano

ja wlasnie zmienilem na najnizsza

bardzo dużo osób ma lagi ... wiesz co zrób wyłącz all programy skype gg itd a później gdy włączysz grę przez menadżera wyłącz explorer mi to pomaga

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

ja nie wlanczam przez strone , tyle przez folder z gra

@Edit

Wiecie co pierdolcie ta gra jak tak ma sie chujowo ciac to lepiej w nia nie gra , zadna gra nigdy mi sie nie ciola , moze i fajna , ale zjebane lagi ma , nie warto

Opublikowano

To, że tobie się tnie nie znaczy że gra jest głupia czy inne. Jeżeli ci zmniejszenie jakości obrazu nie zmniejsza lagów to znaczy, że to nie wina gry tylko komputera ja jakoś gram komputer nie najlepszy do tego skype albo przeglądarka i nic się nie tnie ; )

Opublikowano

wiem ze warto , a kompa i neta mam dobrego wiec nie widze powodu do lagow

Opublikowano

to gdzie mam wejsc w opcje Multicore i dac na max...