Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis działających sposobów na darmowe Smocze Monety

RuSs3R

Odpowiedz ;P  

576 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydala Sie Lista ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm .. widocznie zablokowali ci mozliwosc

ale mowisz o SponsorPay czy Super cos tam ? :D

jezeli nie ma tu i tu zrob nowe konto i zobacz czy tam beda.

Mam zrobione nowe konto i w SuperRewards nie mam ofert a w SponsorPay mam ale mało sm w ofertach a jak robie to i tak nie dostaje

Opublikowano

Mam zrobione nowe konto i w SuperRewards nie mam ofert a w SponsorPay mam ale mało sm w ofertach a jak robie to i tak nie dostaje

SuperRewards ... tez nie mam tam ofert a sponsorpay placi tylko musisz Chciec wypelniac Reklamy.

jezeli nie chce ci sie sproboj inny program / Tut ktory podalem w SPISIE.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli możesz to dopisz, żeby reklamy w SuperRewads wypełniać poprzez Internet Explorer. Dużo osób korzysta z Firefox'a, i Google Chrome, a potem mają brak reklam na Super Rewads. Nie wiem czemu tak jest, ale jak użytkuje przez IE to nie mam ,,bana'' na Super Rewads..

Opublikowano

tak na 2 stronach sprawdzalem...

Wyczysc cala historie oraz ciasteczka jezeli nie pomoze to hmmm jaki program uzywasz?

Witam co zrobic kiedy nie mam reklam gdy uzywalem pierwszy raz firefoxa nabilem 51 sm a teraz nie mam zadnej kralamy od tygodnia wbilem teraz przez IE i tez nie mam uzywam Fly VPN

(jescze cos na innych kontach np mam reklamy tylko nie na glownym ;/

zrob to co wyzej napisalem ...

powinno pomoc wam obu

Opublikowano

Jesli wypełniało sie reklamy na firefoxie i dostało się bana na SR to juz nic nie pomoże. Nalezy wtedy stworzyc nowe konto w metinie i wypełniać tylko i wyłącznie poprzez IE.

Opublikowano

Każdy prawo ma się pomylić.

Udało się Tobie - Super, cieszę się...

2x up lap like pomogles mi;)widze ze Pan razor nabija wszedzie posty ;)

Przykro mi, ale to co napisał RuSS3R nie pomogło mi, jeśli Tobie pomogło to znow sie ciesze :>

.A czy nabijam czy nie sobie posty to jest już moja sprawa, staram się pomagać oczywiscie jak najlepiej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...