Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarabianie na NX

marian212312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Rzadko kiedy działa (prawie wcale )

2.http://bux. to/register.php/servius881.html <--- jak wejdziemy na to to cie dofinansujemy ... także ŁAP MINUSA

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ależ ripp zerżnięte masz to od kogoś ponieważ to widziałem.

* Zarobisz na nas. "* Referrer (if any)- Wpisujecie tutaj moj nick: szyna13 , dzieki temu dostane troche kasy (prosze wpiście mój nick)"

* 0,20$ codziennie ! Zbierzesz 10 użytkowników zarabiasz 2$! Na początek to nie dużo, ale gdy będziemy mieli już 50 użytkowników to 50$ codziennie!

Wydaje sie być łatwe ale szkoda zachodu a zapraszanie osób na takie coś równierz nie jest proste np. przewiduje że nikt nie wpisze twojego nicku

Tak wogóle napewno w 1 dzień nie będe zarabiał 2$ nie wieże w to pewnie jakieś nędzne grosze

/Brak Prefiksu

Dodaje Prefiks

@down obaj chcieliscie zamknąc temat omek zamknął a peicu otworzył zwykły wypadek ^.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tyle już tych tematów to było... I zgaduj co z nimi się stało?

Jak ci się chce to klikaj w te reklamy... Ale i tak ci nie wypłacą (może po roku)

Myślisz, że ktoś tobie będzie to kilikał?? Po za tym to nie jest tut... Jak chcesz sobie zarobić na NX to idź do pracy...

I poza tym wysłałeś dla ciebie link... a tych portali jest masa !

Close

@nn

Jeszcze nie nacisnąłem kłódeczki -.- a po napisaniu posta pojawił mi się temat zamknięty -.- Więc mnie nie obwiniaj -.-

Opublikowano

Tyle już tych tematów to było... I zgaduj co z nimi się stało?

Jak ci się chce to klikaj w te reklamy... Ale i tak ci nie wypłacą (może po roku)

Myślisz, że ktoś tobie będzie to kilikał?? Po za tym to nie jest tut... Jak chcesz sobie zarobić na NX to idź do pracy...

I poza tym wysłałeś dla ciebie link... a tych portali jest masa !

Close

Czemu otwierasz topic gdy go zamknąłem ?

Jeżeli zamykam to nie macie prawa sie już wypowiadać ...

Zapamiętajcie to .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...