Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Szybkie logowanie do oryginalnego Minecraft'a

Piteriuz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem nie przydatne kompletnie. Tak się zalogujesz i tak, jeżeli ktoś ma komputer szybki to mu to nie jest potrzebne, natomiast jest to poradnik dla ludzi o komputerach zamulonych/wolnych.

@EDIT

A co dla ludzi, z komputerami z Windowsem 7?

Opublikowano

Nikt nie zauważył edita, więc napisze... Nie działa na windows 7, bynajmniej ja tego nie mogę zrobić. Ma ktoś pomysł?

Opublikowano

@Odświeżam - odpowie ktoś na moje pytanie, czy dla użytkowników Win 7 nie ma takiej możliwości...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refrsh..

@UP To w takim razie, powiedz jak... Bo ja się główkuje godzinami i nic.

Mam ci to tak wytłumaczyć?!

Pobrałeś minecrafta z minecraft.net, teraz na ten pobrany minecraft.exe naciśnij prawym i wybierz Utwórz Skrót. Gdy utworzyłeś skrót kliknij na niego prawym, właściwości, zakładka skrót, tam masz to co jest napisane na obrazku na 1 stronie...

Opublikowano

Jeszcze nie mam premium ale zapamiętam to :]

Poradnik mało estetyczny lecz łap like za pomysł :]

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Odświeżam - odpowie ktoś na moje pytanie, czy dla użytkowników Win 7 nie ma takiej możliwości...

Ja mam win7 i mi działa... Klikasz na ikonke mc prawym i dajesz utwórz skrót... Na tym skrócie właściwości i tam masz taką linijke Element docelowy. I tam powinno wyglądać tak: C:\Users\xxx\Desktop\Minecraft.exe Nazwa Hasło

np. C:\Users\xxx\Desktop\Minecraft.exe xDzem haslo

Opublikowano

Nie chcę się reklamować czy coś, ale w moim ostatnim tut'ku jest coś takiego w Batchu + RAM i minecraft'owa konsola ;P

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Owszem, działa na Win7 - nie dostrzegłem tego, że trzeba utworzyć skrót o.O. Lecz można również stworzyć plik .bat dla launchera od Geoninga, ale jak komuś nie działa to najlepiej.

• 4 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Minecraft uruchamia mi się w około 10sekund mniej/więcej.

+ za prostotę .

Przyspieszy to moją prace o 10 sekund na uruchomienie.

10s x 4 x 366 dni równa się około 4 godziny na rok, które mogę przeznaczyć dla siebie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...