Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pumpkiny na Metin2 US halloween event

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

dzisiaj na metin2 US firmy z8games rozpoczął sie nowy event z okazji halloween

wie ktos moze o co w nim chodzi ? dropia pumpkiny (dynie) co z nimi zrobic ? mam juz z 9...

DAJ +

Opublikowano

Opis:

Dynia

Funkcja:

Zawiera losowy przedmiot.

Może zawierać:

Mikstury: Czerwone lub Niebieskie (małe, średnie lub duże) po 5 szt.

Zbroje: Lwia Zbroja Płytowa

Inne: Fasolka Zen, Księga Umiejętności, Zwój Błogosławieństwa, Sreb. Sztab. (50.000 lub 100.000 Yang)

Misje:

-

Pochodzenie:

Wszystkie Potwory

Inne:

Wypadają jedynie w okresie Halloween.

Handlarz Różności płaci za sztukę 25.000 Yang.

Można tym przedmiotem handlować.

Opublikowano (edytowane)

Opis:

Dynia

Funkcja:

Zawiera losowy przedmiot.

Może zawierać:

Mikstury: Czerwone lub Niebieskie (małe, średnie lub duże) po 5 szt.

Zbroje: Lwia Zbroja Płytowa

Inne: Fasolka Zen, Księga Umiejętności, Zwój Błogosławieństwa, Sreb. Sztab. (50.000 lub 100.000 Yang)

Misje:

-

Pochodzenie:

Wszystkie Potwory

Inne:

Wypadają jedynie w okresie Halloween.

Handlarz Różności płaci za sztukę 25.000 Yang.

Można tym przedmiotem handlować.

tak jest na plu a mi chodzi o usa

To jest ukryta treść, proszę

Wszystko opisane :)

dalej nie wiem co sie robi z tymi dniami nie moge tego otworzyć...

no dobra udalo mi sie to utworzyc cz to daje cos wiecej cz tylko 300hp i 100 mp?..

Edytowane przez pawelekxd

DAJ +

Opublikowano

Nie wiecie , nie udzielać sie. Bony 5 bony etc. dropią z Pumpkin chestów do otworzeni ich potrzebujemy takiej różdzki. Z dynki wymieniamy u takiego npc co ma dynie na bani na pumpkin chesty do otworzenia pumpkin chestow trzeba te różdzki i z tych chestow dopiero leca bony auto poty etc.

Opublikowano

Nie wiecie , nie udzielać sie. Bony 5 bony etc. dropią z Pumpkin chestów do otworzeni ich potrzebujemy takiej różdzki. Z dynki wymieniamy u takiego npc co ma dynie na bani na pumpkin chesty do otworzenia pumpkin chestow trzeba te różdzki i z tych chestow dopiero leca bony auto poty etc.

tzn co robic z dniami otwierac je czy nie ?

DAJ +

Opublikowano

tzn co robic z dniami otwierac je czy nie ?

znaczy sie z tego co jest na forum ja zrozumiałem to tak z dyn leci taka "pałka" lecz nie z kazdej dyni gdy mamy tą pałke mozemy wymienic dynie u tego npc i dostaniemy szkate gdy mamy szkate otwieramy ją tą pałką a co do dropu z niej to jest bardzo ciekawy tylko pewnie te pałki rzadko lecą :/

@edit a nie jeszcze inaczej do chuja pana u npc mozemy zrobić sobie na łbie dynie lecz zeby ja zrobic musimy dropnac takie cos z tej skrzyni

otwieraj je

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nauczcie się angielskiego...

Z potworów dropią dynie , a z nich drop NIE JEST opisany na forum. Natomiast w IS pojawiły się 2 przedmioty - Lizak ( nie wiem do czego służy ) i Różdżka . Jeśli użyjemy na różdżce dyni czy tam na odwrót , to zamieni się ona ( dynia ) w tę Dyniową skrzynkę, z której jest ten dość ciekawy drop.

// Btw, czytając komentarze widzę, że można jeszcze zdobyć ( chyba z mobów) przedmiot "Broken Key" ( uszkodzony klucz ), z 5 sztuk takich klucz NPC może nam zrobić tę różdżkę.

Edytowane przez WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...