Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grac/?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Odstatio dostałem bany na 2 głowne chary i nie mam zbytio kim grac. Mam na s 9 woja 46 z slabym eq . Kumpel mowi ze mi da archera na s 8, 39lvl z bojem 2x skile M2 (ognista i powtarzalne) all pz 90 reszra zr . i nie wiem ktora postacia grac.

Zbieram -

Opublikowano

Graj wojem ;) . Nie poddawaj się eq i kasa przyjdzie w odpowiednim czasie . Też miałem identyczną sytuację miałem 44 lvl ze smocza +4 i szerokim +5 xD i wystarczylo poswiecic troche kasy i wszystko przyszedło po kolei ;) .

Wez sobie pod uwage moja wypowiedz

Pozdrawiam Shuck !

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano (edytowane)

Tez tak mysle wczoraj spalilem 2x fms na +7 i troche sie wkurzyłem. Archer to raczej zbyt trudna postac dlamnie trzeba duzo czasu poswiecic.

A jest moze jakis sposob by sie odrobic? myslalem o DT . Jest jeszce mozliwosc malzy bo 1x stoi tam okoo 50kk a za 120kk kupisz fms +9

Edytowane przez linux2

Zbieram -

Opublikowano (edytowane)

Tez tak mysle wczoraj spalilem 2x fms na +7 i troche sie wkurzyłem. Archer to raczej zbyt trudna postac dlamnie trzeba duzo czasu poswiecic.

No dokładnie a więc słuchaj nie poddawaj się ! . Może to trochę dziwnie brzmi ale co tam ;/ . Mi też kowal spalał itemy na +6 , +7 itp .

Miałem taki okres ze jak spalil mi to odrazu (niby) konczylem gre lecz gdy juz sobie pomyslalem zeby sie nie poddawac to dalej gram ;p

Gdy spalał mi itp miałem chyba 38 lvl . Miałem tama eq +4 , +5 . Pograłem z 2 miesiące mam fms +9 , ebo +9 , srebrna +9 itp ;) .

Wiem , że pewnie sobie myślisz tak jak ja teraz piszę , że wszyscy mówią tak jak ja czyli , że mam fms +9 a to nie prawda .

Ja teraz nie kłamie jak byś chciał moge ss zrobić ale to raczej nie potrzebne ; ) . Lecz w razie czego pisz .

Sory , że tak długo się rozpisałem ale no nie mogłem wytrzymać ...

A co do tego o zarobku to bym musiał dokładnie wiedzieć jakie masz eq i ile kasy .

Pozdrawiam Shuck !

Edytowane przez Shuck

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

Dzieki Wielkie . Teraz tylko czekam az konservacja sie skończy i wbijam na dropka i ide fms dropic. A moge tez dodac ze wczoraj dosatalem lwia +7 zelka +5 i inne pierdoły :D

Zbieram -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...