Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja do IPB 3.2.3

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe czy będzie lepsza od tej bo nie którzy mówili że ta nowe jest jakaś zwalone.....

Ale mam nadzieje że jest na pewno lepsza i forum będzie działało lepiej....

PS: A w jakich godzinach można spodziewać się tej aktualizacji ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Przypominam ci, kokoszku, że to USERZY tworzą forum, a nie ADMINISTRACJA!

Yyyy a według Ciebie kokosz nie nalezy do userów ?! Choc jest ząłozycielem to i tak jest userem...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

czekamy za aktualizacja ;D

Mi sie wydaje ze bd na 100% lepsza i nie bd muliła ;D

btw... O której można sie spodziewac aktualizacji???

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Nie będzie to takie proste jednak ;)

czyli musimy poczekać.

ok trzymam kciuki chociaż obecna wersja bardziej mi się podoba, ale cóż wszystko się zmienia ; ).

Opublikowano

oby ta aktualizacja przebiegła pomyślnie i były potem skiny wszystkie aa może by tak amnestię i wszystkich użytkowników odbanować to by była taka mała nagroda za ten czas czekany i brak skinów co o tym sądzicie ??:D

1316634418-U255649.gif

Opublikowano

oby ta aktualizacja przebiegła pomyślnie i były potem skiny wszystkie aa może by tak amnestię i wszystkich użytkowników odbanować to by była taka mała nagroda za ten czas czekany i brak skinów co o tym sądzicie ??:D

Chyba oszalałeś...

Opublikowano

Bez jaj, skin daje rade ale brak rankingu reputacji? Brak negatywnej oceny posta? Powiem wam, ze wyrwało mnie z butów.

W przyszłości dało by radę odtworzyć skin fluo na tym silniku IPB? Tamte skin dla mnie tworzył klimat swego rodzaju, był kox. W ogóle mam nadzieję, że skin nie będzie ogólnie jasny tylko jak zawsze - ciemny.

Ponadto teraz większość userów czeka edycja sygnatury. Wszystkie teksty "Daj plusa, nie bądź żyła", "Pomogłem? Daj +", "Daj + to nie zginie jakaś tam słodka pandzia" i inne pierdółki już nie będą miały przydatności.

+ - vs. Like This? :(

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

No i się stało... Tylko widze ze "małe" awatary są mogli byście powiększyć,Powiem prosto z mostu... Skin do kitu :<

@Edit

A z tym "Like This" Mnie rozjebało xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Witam.

Kompletnie mi się nie podoba nowy wygląd forum, i chciałbym się zapytać czy istnieje zmiana skórki ? Bo jeżeli nie, to niestety będę musiał znaleźć sobie inne forum..

beztytuuznsq.png
Opublikowano

Skiny dodadzą pewnie za kilka godzin :)

A tak w ogóle to mi się podoba ten biały ^^

Może jakiś dodatkowy White zrobicie do tych 2 podstawowych (oficjalnych MPC Style).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ja też mam nadzieje że dodacie jakieś inne skiny najlepiej ciemne jakies bo ten biały jest oczojebny

bd +/-? czy tylko te like?

napisy zostaną po angielsku? czy zostaną zmienione? bo niektore sa jeszcze po angl. typu edytor postów

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Znalazłem buga! :D

Jak dodaje posta to, żeby go zobaczyć muszę odświeżyć stronę.

Ten bug nie zawsze występuje.

@andrzejt17

Takie coś wymaga skomplikowanego moda, a z tego co kiedyś gadałem z pewną osobą, to nie mogą wgrywać modów, bo licencja jest na całe IPB. Być może, źle zrozumiałem.

Opublikowano

Witam.

Kompletnie mi się nie podoba nowy wygląd forum, i chciałbym się zapytać czy istnieje zmiana skórki ? Bo jeżeli nie, to niestety będę musiał znaleźć sobie inne forum..

Za kilka h dodadzą deflectiona pod 3.2, może i nie jest wspaniały ale lepszy on niż ten domyślny...

@top: Jak wchodzę do swojego profilu to raz mam aktywnego w metinie, a raz w koszu o.O Mam nadzieję że bugi zostaną naprawione prędzej czy później..

@edit: albo mi się wydaje albo wyparowały komentarze z profilu

1280314365-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...