Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS2][Pytanie] Ps2 Gra przez neta ;d

shadowarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . z 3 miesiace temu po spadku otrzymałem ps2 ze 100 gier przeróbek + swap magic

a Oto moje pytanie czy np jest jakaś szansa ze bede mógł sobie pyknąć w pes 08 albo CoD World at War przez neta ? jeżeli jest prosze help :D

+/- ;d

Opublikowano

Wiele osób by grało. PS2 jest tak samo popularne jak PS3.

To jest zależne czy wydawca danej gry nadal udostępnia serwery do grania multi.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Tak działałoby.

Jest to kabel którym możesz podłączyć neta do komputera/konsoli.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

i co wtedy jak podłączył by kabel ? Jak ma otwierać strony itp.

Też jestem tym zaciekawiony bo sam mam router i mam podłączenie do komputera którego aktualnie nie mam tylko mam laptopa przez WiFi.

1336210110-U81772.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

do fata musisz mieć NA a do slima potrzebujesz płyty Network Access Disc od Sony, ale to tyczy się tylko gier od Sony

Edytowane przez tripipi

819531478353821175209.gif

Opublikowano (edytowane)

jeśli konsola sama skonfiguruje połączenie z internetem w co powątpiewam i serwery dla tej gry są ciągle on-line to tak

z tym że nie mam pewności że działają kopie gier... mój znajomy twierdzi że grał w PES'a na kopii, świadkiem tego nie byłem, ja grałem w F1 i to na oryginale

Edytowane przez tripipi

Opublikowano

No tak , wlaczylem sobie coda`3 przez swap i multiplayer i pisze o configuration NAD , czy jest to mozliwe gra , bez tej płyty np w oryginalne cod waw? a jezeli nie to skąd moge wziaść taka płyte NAD , wiem ze playstation jej juz niewydaje ale moze ktos kiedys gdzies sprzedaje

Opublikowano

na allegro jest jedna sztuka w tej chwili, nie wiem jak z PINem kiedyś były dodawane do konsoli, prawdopodobnie wystarczy sama rejestracja konsoli na oficjalnej stronie playstation

Opublikowano (edytowane)

, posiadam ,gt4 i przeczytalem ze przez gt4 moge zrobic sobie neta , no i zrobilem i wlaczylem coda , all git , i potem gdy do chodzi do jakiegos dnas , to jakis błąd , co mogłem źle zrobić? moze musze sie zarejestrować na playstation ? :]

Edytowane przez shadowarrior
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...