Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] JAk robic Misje w Vindictus

SknuRex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zrobic misje bo mam pełno i niewiem jak bo ide na ten port plyne statkiem zabijam moby i nic ciongle niewykonane misje :/ a i czy jest jakies spolszczenie do vindictusa?

Opublikowano

Nie ma spolszczenia :)

Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi wciskasz M i masz pełen opis misji powiedz czego dokładnie nie wiesz jak zrobić ;p

Opublikowano

Musisz zaznaczyć Misje którą chcesz robić w prawym górnym rogu wyskakuje ci opis misji np przynieś pewien przedmiot do określonej osoby ja np kaleczę z anglika to używam tłumacza gogle albo wpisuje w google określony przedmiot i na 100% wyskoczy ci gdzie go możesz znaleść albo jakom misje musisz przejść i uzyskać100 Puk za np zabicie BOSA np przy użyciu Small Bomb

Opublikowano

obok postaci masz strzałkę gdzie iść idziesz tam i tam będą postacie . klikasz na postać z wykrzyknikiem i na dole jest dialog po angielsku w tym dialogu po prawej na dole jest strzałka w dół . klikasz ją aż będzie end i wtedy idziesz do portu dołączasz do grupy i płyniesz na misje .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Koło swojej postaci będziesz miał strzałkę, robi ona za GPS'a, prowadzi Cię to NPC, którzy mają dla Ciebie misję.

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg

Opublikowano

Chłopie ... Kuźwa nawet jak pierwszy raz to włączyłem to było wszystko jasne. Jak można tego nie wiedzieć ?

1. Idź na ten port gdzie masz tą tablice z mapą.

2. Podejdź do tej tablicy i wybierz ten obrazek, który masz dostępny.

3. Wyszuka Ci jakieś misje to wejdź do niej. ( Jeśli nie, sam ją zrób klikając create )

4. Jak będziesz na tej łódce to kliknij ready albo start.

5. Pojawisz się tam na jakiejś misji, to bij wszystkie moby jak wlezie i biegnij ciągle do przodu.

6. Jak zabijesz bossa na końcu to czekaj na przydzielenie exp i kasy.

Spolszczenia nie było i nie będzie. No może jak za długi okres czasu wydadzą grę w naszym języku. Nie znasz Angielskiego ? Nie graj. Pozdrawiam ^^,

# To jest z innego mojego posta ale na to samo wychodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...