Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj chcę się zalogować, ale patrze mam bana. Wbijam na e-maila i wysłałem pytanie do supportu za co go dostałem, oto ich odpowiedź:

Blokada została nałożona z powodu wulgaryzmów i obrazy II, zgodnie z Zasadami Gry i OWU. Informację o przysługującej karze można sprawdzić w Tabeli Kar.Pana konto otrzymało blokade za wypowiedź pisaną na czacie gry wołaj w dniu : 14.10.2011r. o godzinie 19:23:02, na kanale 2, gracz o nicku :XXX napisał:who the fuck is justin bieber?

OMG. Jak można dać bana za tekst po angielsku? W dodatku chyba każdy wie, że jest to cytat z koszulki słynnego Niekrytego Krytyka.. Wam też się coś takiego zdarzyło? Jak coś serwer to MT2.PL s2(feniks).

Wiem, że ban tylko na 7dni(chuj z tym), ale wkurwiłem się na to co zobaczyłem -_- Sorry za wulgi

Opublikowano

Wiesz każde przekleństwo jest złe, tak samo na US'ie nakładają bana jak ktoś przeklina po Polsku. Moim zdaniem kara się należy ponieważ obraziłeś realistyczną postać.

Opublikowano

Gościu,

ja też gram na feniksie s2 i dostałem bana za zdanie :

" Barca to cioty " czaisz ? wszyscy piszą se co chcą dzieci neo co drugie kur*a a ja dostane za to zdanie :) nie dość , żę to ban na 3 miesiace 5 ban mój za wulgaryzmy :)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Ban za przekleństwa zawsze był , zrobili tak samo jak na PL z napisaniem MT2 .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...