Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Heli mini-md

dsaasfgaew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę głupi temat ale:

Z ciekawości pytam:

Jakich znacie najlepszych graczy na bg a konkretnie chodzi mi o graczy którzy wymiatają/ownią tym mini heli ;p

Piszcie nicki/ratio/ zdjęcia/ może mają filmiki ;> ;d

Opublikowano

tego nie ma co filmować chesz wymiatać takich graczy ? kup sobie barret m82 / 5 strzałów i niema tego helikopterka .

Jeśli chesz się sam tego nauczyć musisz sam próbować delikatne ruchy myszką i ogarneisz sprawe .

Do nauki polecam HIND Heli wystepuje on na mapie Crater Jest odpowiednio lekki co za tym łatwy w prowadzeniu ale nei za ciężki co nie przeszkadza , żeby dobrze latać tym maluszkiem Md500 musisz załapać podstawe większymi

3007.jpg
Opublikowano (edytowane)

Ja kiedyś na samolotach A10 bodajże ostro owniłem... Znaczy ja i mój mały squad :D ja[z3rgdr0ne] oni.. [Homerczak][Matrachini]

Każdy room staty 50killi+ poniżej 10death .. To była formaaa :D

Edytowane przez WARROCK_CODER

s

Opublikowano

Nie chce "wymiatać takich graczy" ;) chciałbym tak z ciekawości wiedzieć ;p

a nie chodzi mi też o to, żęby się nauczyć itd. ponieważ umiem latać- wydaje mi się, że dość dobrze ratio 2,9+ ;d

Opublikowano

Hmm Nikogo jeszcze nie widziałem ponieważ nie gram za dużo na battle group,czasami ale nie codziennie.

Hmm Napisze jakieś bzdury na forum

Ej patrz koleś offtopuje!

Patrz dalej To robi

Head Shot...>>Nie spamujemy nie piszemy bzdur używamy opcji edytuj.

Opublikowano

bianka, xilzya.

Kiedyś nawet troszkę znałem się z xilzya, ale potem moja gra w WR została zawieszona (reset konta na stan wyjsciowy) już koniec.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...