Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUTORIAL]Minecraft - własny launcher

GGG205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem nowy sposób na własny launcher NP: 2 wersie minecrafta na odzielnych luncherach.

Drobne UWAGI autora:

-Zgodnie z polskim prawem:

Nie zezwalam innym serwisom/osobom prawnym na użytek publiczny paczki przygotowanej przeze mnie, edytowania kodu źródłowego launcher'a oraz używania kodu źródłowego launcher'a we własnych programach.. Launcher RPG jest pierwszym launcher'em do minecraft'a takiego typu i także zastrzegam sobie prawo do tej informacji, zakazane jest publikowanie podobnych podając nieprawdziwe informacje bez mojej zgody.

-Odnośnie niestandardowego launchera ceny wahają się pomiędzy 100-250zł zależnie od opcji, włożyłem w niego sporo pracy i proszę docenić moją robotę, do każdego dodaje support w postaci pomocy w ustawieniu modów itp.

FILM PORADNIK: http://www.youtube.com/watch?v=Z9EFFfocGyE OGLĄDAJ W HD

@EDIT

tak ot nie jest moja paczka, trzeba mieć zgodę autora, aby ją zmodyfikować.

Srr, a jeżeli ci chodzi o YouTube to miałem kiedyś taki filmik, ale dawno konto zamknołem.

Opublikowano

Czyli gramy tak że, piszesz najpierw aby być pierwszym a potem dodajesz? O nie, masz 1h na edycje albo kasujemy i do kosza.

Słucham ? za bardzo nie rozumiem pożesz mi wytłumaczyć ?

Opublikowano

Hmm nie jest to twoja paczka, bo ja to gdzieś widziałem. Daj źródło.

tak ot nie jest moja paczka, trzeba mieć zgodę autora, aby ją zmodyfikować.

Srr, a jeżeli ci chodzi o YouTube to miałem kiedyś taki filmik, ale dawno konto zamknołem.

Opublikowano

Ok w takim razie zwracam honor. Dopisz źródło w temacie. Przyda się i daję plusik.

//Nie ma obowiązku podawania źródła, tym bardziej, że nie dajemy linków wychodzących.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...