Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]

Rysiu11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem poinformować, że od 18-23 października jest zniżka na BF'y, teraz 700 BF (dziś 805, bo jest bonus (mam nadzieje że w weekend też będzie)) kosztuje 15 zł, natomiast 1540 BF ( dziś 1775) kosztuje 30 zł !

Opublikowano

Nie trudno nie zauważyć, bo przecież kto by nie widział na stronie głównej dużego banera z napisem Premia BF i 25% zniżki na punkty Battlefunds... A co do premii to tylko dzisiaj bo 19 (środa) już premii nie będzie...

Zaraz może napiszesz że dzisiaj była konserwacja serwerów?

Opublikowano

Nie trudno nie zauważyć, bo przecież kto by nie widział na stronie głównej dużego banera z napisem Premia BF i 25% zniżki na punkty Battlefunds... A co do premii to tylko dzisiaj bo 19 (środa) już premii nie będzie...

Zaraz może napiszesz że dzisiaj była konserwacja serwerów?

Może i napisze i co? Ogarnij chłopie.

Nie każdy przegląda stronę główną tylko od razu klika "Play Now".

w83od2.jpg

Opublikowano

Może i napisze i co? Ogarnij chłopie.

Nie każdy przegląda stronę główną tylko od razu klika "Play Now".

Ja od razu klikam Play Now, ale nie da się tego nie zauważyć, złote BF dobrze widać...

Opublikowano

szczerze tego nie zauważyłem :P

Cycat:

"Jeśli dla Polaków oferowana jest zniżka: TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE" :P

Opublikowano

może ktoś wkoncu zauważy że dla nas jest cholernie drogo i coś z tym zrobi choć wątpie bo sami by sie narazili na straty.Jednym słowem w EA dzieje się nieciekawie bo dają sporo rzeczy za free i robią często obniżki żeby ściagnąć nowych graczy

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

może ktoś wkoncu zauważy że dla nas jest cholernie drogo i coś z tym zrobi choć wątpie bo sami by sie narazili na straty.Jednym słowem w EA dzieje się nieciekawie bo dają sporo rzeczy za free i robią często obniżki żeby ściagnąć nowych graczy

Nom... Za dużo chcą kasy za BF, może w USA to wygląda inaczej, ale u nas to jest trochę... 20zł czyli 700bf starczy Ci może na broń i jedno ubranko na zawsze... A u nas też nie można kupić Dr. Pepper... Mogliby zrobić to samo tylko że z np. Coca-Cola to byłby spox...

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanie: Czy ta oferta będzie już na zawsze ?

A no właśnie, miała być promocja do 23 października, mamy już 25, co oni odwalają? Dziwne albo będzie na zawsze, albo do Halloween... Na żadnym forum nie mogę znaleźć informacji...

Edytowane przez Tomardo
Opublikowano

Przecież tego nikt nie wie, jak są takie promocje to raczej z dnia na dzień nigdy tego nie wiesz więc trzeba zawsze być aktywnym i szukać różnych promocji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...