Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][DL][Mod] Level Up - 12 umiejętności

.bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na umiejętności do Minecraft’a musimy poczekać do co najmniej wersji 1.9, jednak dzielny twórca moda przychodzi z pomocą do Nas oferując mod Level Up!, który doczekał się wielu zmian i ulepszeń, od teraz ma aż 12 umiejętności

LzeJI.png

Instalacja:

1. Przejdź do:

Windows XP/inne — C:/Documents and Settings/NAZWA_UZYTKOWNIKA/Dane aplikacji/.minecraft/bin
Windows Vista/7 — C:/Użytkownicy/NAZWA_UZYTKOWNIKA/AppData/Roaming/ .minecraft/bin

2. Zrób kopie zapasową pliku minecraft.jar.

3. Otwórz plik minecraft.jar (ten oryginalny, nie kopie) za pomocą programu WinRAR lub 7zip.

4. Przenieś pliki z pobranego archiwum bezpośrednio do okienka z otworzonym plikiem minecraft.jar.

5. Usuń folder META-INF w otwartym archiwum (jeżeli go masz / jeśli go nie masz to pomiń ten punkt).

6. Zamykamy otwarte archiwa. Brawo! Poprawnie wgrałeś mod.

Download:

Lvl up Mod

Mod loader 1.8

Skanu raczej nie trzeba, bo jest to mod z oficialnej strony z modami udostępniany tylko przeze mnie.

1. Mining (górnictwo):

każdy punkt zwiększa szanse na wydobycie „podwójnej rudy” o 0,5%. Oznacza to, że możesz mieść szczęście i zamiast jednego diamentu, „wypadną” dwa.

każde 5 punktów zwiększa szybkość wydobywania wszystkich rud

2. Swords (władanie mieczem):

każdy punkt zwiększa szanse na losowe uderzenie krytyczne o 0,5% (przy korzystaniu z miecza!)

każde 5 puntów dodaje do zadawanych obrażeń +5% obrażeń (dotyczy wszystkiego)

3. Defense (obrona):

każdy punkt zwiększa szanse na obronę (bez utraty życia) przy pomocy obrony mieczem

każde 5 punktów zwiększa obronę na wszelkie obrażenia o 5%

4. Woodcutting (ścinanie drzew):

każdy punkt zwiększa szanse na ścięcie całego drzewa po przez ścięcie tylko pnia (pierwszego bloku od „ziemi”)

każde 5 puntów zwiększa prędkość ścinania drzew

5. Smelting (przetop) :

Każdy punkt do przetopu zwiększa szanse do otrzymania 2 produktów z jednego o 0.5%(nie dotyczy jedzenia)

Każde 5 punktów przyspiesza przetapianie produktów o 10%(nie dotyczy jedzenia)

6. Archery (łucznictwo) :

Każdy punkt do łucznictwa zwiększa prędkość strzały o 1%

Każde 5 punktów zwiększa prędkość naciągania cięciwy łuku

7. Athletics (atletyka) :

Każdy punkt do atletyki przyspiesza sprint o 1%

Każde 5 punktów zmniejsza obrażenia od upadku o 5%

8. Cooking (gotowanie) :

Każdy punkt zwiększa szanse na otrzymanie 2 produktów spożywczych z jednego o 0.5%

Każde 5 punktów zwiększa szybkość gotowania produktów spożywczych o 10%

9. Stealth (wytrzymałość) :

Każdy punkt zwiększa prędkość poruszania się w czasie skradania o 2%

Każde 5 punktów zmniejsza zasięg w którym potwory zauważą twoją obecność w chwili skradania o o 5%

10. Farming (rolnictwo) :

Każdy punkt zwiększa tempo rozwoju zboża, arbuzów i dyń

Każde 5 punktów zwiększa szanse na podwójne plony o 10%

11. Fishing (rybactwo) :

Każdy punkt zwiększa szanse na szybsze złapanie ryby kiedy pławik jest w wodzie o

Każde 5 punktów zwiększa szanse o 3% na wyłowienie 10 losowych przedmiotów z wody.

12. Digging (kopanie) :

Każdy punkt zwiększa szanse na znalezienie skrzyni ze skarbami.

Każdy punkt zwiększa prędkość wydobywania bloków łopatą typu dirt,gravel itp.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Bardzo fajny mod. Przynajmniej wbijanie lvl'u w minecraft'cie będzie sensowniejsze:)

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

1. Mining (górnictwo): Z wypadaniem podwójnej rudy to nie prawda !! Szybkość naprawdę się zwiększa choć nieznacznie .

2. Swords (władanie mieczem): Działa !! Miałem na 0 straciłem mobkowi 10hp wbiłem na 50 i straciłem 24 . Działa !!!

3. Defense (obrona): Działa !! Normalnie mob tracił mi 1 serduszko po wbiciu um tracił mi już tylko pół serduszka !!!

4. Woodcutting (ścinanie drzew) : wcale nie zwiększa szybkość testowałem , ale jak mam to na 50 to wylatują z drzew jeszcze patyki i deski ;p

5. Smelting (przetop) : Działa !! Na jedną deskę normalnie przetapiałem 1,5 złota po wbiciu skila przetopiłem już 3 całe złota !!!

6. Archery (łucznictwo) : Działa !! Po wbiciu skila zdecydowanie szybciej naciągałem cięciwę :D .

7. Athletics (atletyka) : Działa !! Po upadku z budyneczku traciłem 4hp po wbiciu skila już tylko 2hp . Szybkość sprintu też się zwiększyła i to o bardzo dużo ;D

9. Stealth (wytrzymałość) : Działa !! Prędkość zwiększa się i to nawet nieźle.

Mod mi się bardzo bardzo podoba szczególnie 2 Swords , 3 Defense , 6 Archery , 7 Athletics , 9 Stealth ,

Swords : Bardzo fajnie zrobiony , ponieważ można teraz szybciej zabijać moby i nie narażać się na to , że creeper wybuchnie zanim go dedniemy .

Defense : Teraz moby nam mniej Hp zabierają !!

Archery : Nie musimy czekać zanim naciągniemy cięciwe !!

Athletics : Można wszędzie bardzo szybko dobiec . Bo prędkość jest zdumiewająca !!

Stealth : Przydatne do budowy na wysokościach !!

sasawf.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...