Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Dlvl

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawic w sbocie zeby sam wciskal skill ressa ? bo niemoge znalesc a te stare programy do auto ressa juz nie dzialaja pod ta wersje silka ;/

z gory dziex za pomoc

@EDIT jesli sie nie da to prosze o jakis programik do auto ressa bo jak ustawiam CCM do ressa to nie wciska ;/

Opublikowano

Za czasów kiedy dlvlowałem postać to używałem Taskera, odtwarza on to co zrobisz na komputerze, jedna postać dawała ressa a druga go przyjmowała.Samego auto ressa też da się ustawić oczywiście.

Opublikowano

co do tego ustawiania ressa w skillach bota to nie dziala ;/ a daskillz nie sprawdzalem (sprawdzalem apbrt5000 i nie dziala) sprobuje jeszcze taskera

PS apbrt5000 by dzialal ale ja mam viste i niewiedziec czemu wyskakuje mi blad ze program przestal pracowac i sie wylacza ;/

Opublikowano

w sbocie się nie da ustawić, żeby ressował. Ten ktoś na górze chciał sobie tylko nabić posta. Sbot ma tylko akceptowanie resa. Autobuffresstool 5000 było kiedyś takie coś. I to działało jak daskillz a nawet lepiej :P

Spróbuj zainstalować net framework 3.0 a potem 3.5 najnowsze.

sygna1o.jpg

Opublikowano

kurcze ale wy macie problemy :D

Weź monetę najlepiej 1 złotową i zablokuj przycisk np: 2 (blokuj zawsze ten gdzie masz res)

ja na csro zawsze tak lv robiłem ;)

tylko jest zawsze wada że nic napisać nie możesz bo ciągle jakąś cyfrę wciska ;p

• Dodaj nową pozycję...