Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy wszyscy mają captche?

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, często czytając tematy znajduję posty że komus nie wywala captchy w kbocie ibocie itp. U mnie jest tak samo , wie ktos może od czego to zależy? Może od wieku konta? Np tutaj mam ss bocąc praktycznie 4 godziny 0 captchy .

klopsk.jpg

A jak u was? Wypowiadajcie się konkretnie

zakaz handlu

Opublikowano

Ja bociłem od 10h i też żadnej captchy ... 3 godziny ale duż no naprawdę -.-

No dobra ale jak pusciłem na kumpla konto to co 10minut wyskakiwało, pozatym chcę się tylko dowiedzieć więc się nie bulwersuj kolego

zakaz handlu

Opublikowano

No dobra ale jak pusciłem na kumpla konto to co 10minut wyskakiwało, pozatym chcę się tylko dowiedzieć więc się nie bulwersuj kolego

Ale ja nikogo nie bulwersuję :)

Mi przez 7 godzin od 3 dni(puszczam 0:00 do 7:30) wychodzi zawsze coś 30-40k. I to zawsze , więc sądze ze captcha raczej nie wyskakuje.

Opublikowano

no to gratulacje. ja konto 8 miesiecy. od miesiąca kbot ale bardzo skromnie bo niepewnie i nagle sru! capcha co dwie minuty. nigdy zadneo bana czy ostrzeżenia. Nic, mało co wybocone i klops taki. non stop nawet jak latam normalnie.i tu moje pytanie. skoro nie skrzynie to jakie alieny klepac w nocy botem zeby bic range i pd chociaz no i troche uri tez wiadomo. ale podstawa to ranga

Opublikowano

Ja założyłem swoje konto w 2008 roku i miałem bana za pushing czy jak to się nazywa :P. Musiałem z kolegą z klanu błagać support żeby nam odbanowali. I tak zrobili powiedzieli, że następnym razem będzie blokada konta bez żadnego ale czy coś w tym stylu. Nie zabrali nawet PD i wykonanych misji :D. Bociłem na tym koncie kilka H i też 0 captchy.

obraz24.png

Opublikowano

ja mam konto kilkudniowe i bez captchy juz 2 dzien lata:) a 2 mam z 2010 i tez lata juz ok 2 tyg bez captchy wiec to nie wiek konta moze poprostu cos nie pyklo z captcha do konca i dlatego tak jest ze nieraz nie ma i tyle bo watpie zebym mial farta trwajacego 2 tyg

Opublikowano

nie sadze ze fart;d jakbym mail takiego farta to bym w totka wygrywal a tak nie jest:) to zalezy od serwera bo oba lataja na tym samym i zadne nie ma captchy:) a inne konta na innym serv juz maja catche co ok 15 min:)

Opublikowano

Powiem ci tak jedno z moich kont lata właśnie na PL3 - Konto po banach specjalnie pod bota , Dostało przez 10h 203 captchy konto lata na Ibot. Drugie z moich kont też na PL3 z jednym ostrzeżeniem lata 20h już i 0 captchy :) i też na Ibot

EXPmIpC.gif

Opublikowano

no nie wiem jak u ciebie wiem ze u mnie zalezy to od serwera tzn ja tak uwazam bo nie wierze w taki fart tymbardziej ze na innych serv sa normalne captchy ale nie wiem pweien nie jestem niczego wiec madrzyc sie nie bede dodam ze konta bez captchy lataja na serwerze rosyjskim moze oni cos namotali juz w zwiazku z tym a uzywam do wszystkiego biobota i zadne z kont nigdy nie mialo ostrzezen

Opublikowano

Konta bez warnów nie sporadyczne przypadki z warnem często

A ja bocę na kilku serwerach i o to co zauważyłem.

Na PL2 mam warna jednego i teraz bocę. Bez żadnej captchy.

Drugie konto na PL2 bez warna i bez captchy.

Jedno i drugie na PL3 bez warna i są captche

To samo na Global Ameryce na 2 kontach bez warna - captche.

Więc nie wiem od czego te captche wywala ale po moich kodach można myśleć, że to zależy od serwera

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

słuchajcie ja na pl2 mam golca fe i nie da się zbierać skrzynek bo co chwile wyskakuje kod (miałem tam warna 2 stopnia)

mam także 2 konto na pl2 teka słaba Vegunia bez ostrzeżeń i nie złapała kodu od 78 godz

a i dodam że na tej samej mapie golcem prubowałem i nic więdz to raczej zależy od warnów

Opublikowano

wątpię, przykładowo 400 dni od rejestracji serwer global eu 5 "pół-elita" 15lvl - zero captchy :D alfa zrobiona i na dal nie wyskakuje żaden :) !!!

Aktywny w dziale Dark Orbit...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...