Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] [WT AERIA] Wolf + fly + mode

AdamS12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Przybywam do Was z nowym hackiem, tym razem na latanie i wilki !

:)

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie jestem autorem tego hacka, u mnie On nie działa, ale niektórzy mówią, że wszystko jest ok.

Chciałem też przeprosić, że tak długo zwlekałem z wstawieniem tego hacka.

Jak włączyć:

1.Odpalasz 'WolfTeam.exe'

2.Klikasz cztery razy w banner, wyskakujące stronki zamykasz.

3.Klikasz Continue.

4.Otwiera Ci się okienko logowania do wolfteama

5.Logujemy się do wolfteama.

6.Czekamy aż się odpali gra, następnie wchodzimy na jakiś channel.

7.Minimalizujemy gre.

8.Konfigurujemy hacka

9.Wracamy do Wolfteama

10.Dajemy plusa AdamS'owi i cieszymy się darmowymi wolfami.

WAŻNE:

Plik WolfTeam.exe i WolfTeam.dl muszą znajdować się na pulpicie !

W innym przypadku nie wyskoczy okienko ' z panią która na Ciebie czeka' i nie otworzy się launcher.

No i injector nie wsztrzyknie dl'ki do wolfteama.

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9dab572aa209e85796edf4ae5b688e25ae085566366171dac100acc3ce62e3e2-1318944926

DOWNLOAD:

http://www.wupload.com/file/507042271

To chyba na tyle, jak o czymś zapomniałem, to dopisze - chyba, że sobie nie przypomnę, to nie napiszę

:D

Pozdrawiam, Adam.

źródło: epvp

52287137559562145640.png

Opublikowano

Piknie! xD Zaraz testuje aż się trzęsę z ciekawości czy zadziała :D

Może ktoś na innego mirrora wrzucić ? Bo mi błąd wywaliło tuż przed pobieraniem i musze czekać "jakiś czas "..

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

No ludzie, ty za to kroisz kase , a my nic z tego nie mamy- . -

echh, wrzuć bibi na speedyshare albo gdzie indziej ok ?? :)

@Sry za double lag

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Nie mam anty wira..

OOOOO!! Pobrało mi za 2 razem , testuje i dam @EDIT 2 ;)

@EDIT 2

Działa ,ale było by super gdyby ten hack i ten fly hack nie wykrywalny był , bo mnie wyrzuca jak latam :(

Opublikowano

No ludzie, ty za to kroisz kase , a my nic z tego nie mamy- . -

echh, wrzuć bibi na speedyshare albo gdzie indziej ok ?? :)

@Sry za double lag

Ta, dostaje 0,002$ za jedno pobranie, sporo nie ?

Wy macie hacka, a ja za dwa opublikowane hacki może dostane 1$ jak dobrze pójdzie blink.gif

Ktoś pobierał ? Sprawdzał ?

@UP:

Sprawdź i zdaj relacje, mi się gra wyłącza, a nie mam czasu sprawdzać na różnych konfiguracjach - czasem długo mi się włącza dry.gif

EDIT: Mi się normalnie pobiera, nie wiem dlaczego macie jakieś błędy.

EDIT2:

Działają Ci wilki ? Jak ustawiasz hacka, mógłbyś dać ss'a okienka z hackiem ?

Pomogło by to innym, przynajmniej tak myślę ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

echh , czemu mi 1 raz sie normalnie odpalilo ok ok , potem jak odpalam to sie na 1 banerze zacina..

a teraz na 3 no lol ..

Tak , działa ale nie moge tego odpalić , nie wiem wrzucę jak odpale..

Opublikowano

Mi działa wszystko , jak sie zatnie to prawym nacisnąć i nacisnąć odśwież ;D

Opublikowano

Ten link, narusza reguulamin. Wrzuć na upload na którym nie zarabiasz.

Czytałem ostatnio regulaminy, pisało, że zabronione jest dawanie linków do downloadu w których np. musisz wypełnić ankiete, czy sms'a żeby coś pobrać.

O Wupload nic nie było, przepisaćobrazek - na megaupload i prawie każdym serwisie masz to samo, idę czytać regulaminy, jak nie wolno, to cóż.

EDIT:

14. Zakaz uploadu plików na serwisy takie jak sharecash, upcash, uploadables, w których aby coś pobrać trzeba wypełniać ankiety. ( kara# warn + usunięcie topicu)

O tym mówisz ? Jest tak jak pisałem, nie wiem, może coś się pozmieniało.

Daj cytat z punktem, który zakazuje wstawiania linków na serwisach, które dają Ci pieniądze za pobranie, a wrzucę to gdzie indziej + wyśle kilkadziesiąt tematów z takimi linkami (filesonic, fileserwe, wupload) do gm'a smile.gif

Z góry dzięki, pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wybieram wolfa , i klikam żeby mi włączyło automatycznie wyżej potem padam i jak już sie zrespie to klikam 3 i zmieniam sie w wolfa którego wybrałem ;d

Opublikowano

Mam antywirusa AVASTA i jak pobieram i prubuję wypakowywać wyskakuje mi ostrzeżenie że ma to wirusa i nie wiem czy jest on groźny??

Opublikowano

Jednak ciężko ci to wytłumaczyć. Włączam hacka, następnie odpalam grę, wchodzę na kanał, minimalizuję, i..........klikma wilkma potem wybnieranie automatycznie potem acivite zy jak.......??????

Opublikowano

Jednak ciężko ci to wytłumaczyć. Włączam hacka, następnie odpalam grę, wchodzę na kanał, minimalizuję, i..........klikma wilkma potem wybnieranie automatycznie potem acivite zy jak.......??????

Mi chodzi o to czy ten virus co go AVAST wykrywa jest groźny i czy w ogóle on jest

Opublikowano

Mi chodzi o to czy ten virus co go AVAST wykrywa jest groźny i czy w ogóle on jest

On tego nie pisał do cb, nie wszystkie hacki mają wiruy, które są nie grożne. Działaj.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...