Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat powstał żeby nie robić śmietnika w dziale...dziwię się, że jeszcze takiego nie było ;o

Piszcie tutaj swoje pytania, mówcie w czym macie problem, a inni postarają się odpowiedzieć

Prosze o przypiecie tematu bo napwno sie przyda

30364378.png

Opublikowano

Mam 80 lvl warlock, i potrzebny mi jest soul shard, do summona itp.I mam tylko TBC (gram na prywatnym) moge jakos zdobyc tego soul sharda?Sa jeszcze jakies potwory z ktorych mi on poleci za pomoca Drain Soul?Jesli tak powiedzcie gdzie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem sciagnelem wotlk spatchowalem gre do 3.1.3 i chcem grac zmnieam realm itp robie konto na servie loguje sie i wyskkuje ze potrzebuje expasnision ktos wie jak zrobic zebym mugl se pograc??

Opublikowano
Mam problem sciagnelem wotlk spatchowalem gre do 3.1.3 i chcem grac zmnieam realm itp robie konto na servie loguje sie i wyskkuje ze potrzebuje expasnision ktos wie jak zrobic zebym mugl se pograc??

zaloguj sie na konto na stronie i w opcjach konta ustaw bc i wotlk na enabled

Opublikowano

http://jargames.xgame.pl/wow/ << czekałen tydzień zeby sie zarejestrowac, około 4 dni sciagalem wowa + 1 dzien patche.Dzisiaj otworzyli rejestracje i sa w niej durne pytania -.-

nie mam pojecia na ktore zle odpowieadam wiec prosilbym zeby ktos mi powiedzial, oto moje odpowiedzi :

1.Winchester

2.Non Playable Character

3.12

4.Napoleon

5.Żadne

6.S

7.Nigdzie

8.Zapałke

9.Wyloguje, usune chace i przensiose postac w paneliu gracza

10.Utworze konto [ i tak dalej, ta ostatnia odpowiedz]

11.Maja taki sam ciężar

12.Nie odbyło się

13.0

14.Luty

15.8

z góry dziękuje, bo siedze juz nad tym z 45 minut dobre >.<

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

Proboje te zwalone odpowiedzi i nic,tez mi nei wychodzi,one sa takie zrypane ze masakra,nie chce mi sie myslec,mamy wakacje,debile walone omg...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fire,ten patch jest tak duzy ze wszedzie jest spakowany,pisalem ci juz wez to rozpakuj i zainstaluj,a jak dalej nie dziala to masz zwalonego patcha i tyle.

@2x UP: Wyglada na to ze nie wykrywa ci Lich Kinga,sproboj przeinstalowac WotLKa i usunac ( jesli masz ) TBC .

Opublikowano

Witam wszystkich smile.gif !!! Mam problem z instalacja WOTLK. WOWa - tbc i patche do 2.4.3 mam porobione to teraz musze instaloiwac WOTLk jednak kiedy naciskam na installer.exe wyskakuje mi blad "The folder "<temporary data>" could not be created." a następnie 'The file "InstallerPage.xml" could not be opened. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Open)" . POmoCY wie ktos jak to zrobic smile.gif

Opublikowano

Witam Chciał bym sie dowiedzieć czy sa jeszcze jakieś działające body do Wersji 2.4.3 gram na Servie Prywatnym o nazwie "HellGround"

za pomoc postawie Litr Śliwowicy lub Litr dobrego Bimbru :]

Prosze o szybką odpowiedz z góry dziękuje :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to po co forum skoro wszystkie pytania miały by tu być skierowane? w takim temacie robi sie jeden wielki burdel, wystarczy ze 2-3 osoby w tym samym czasie o coś zapytają i nie da sie nic rozczytać, nie wspominając o następnych userach którzy będą zadawać te same pytanie ponieważ nie znajdą odpowiedzi która powiedzmy została udzielona 10 razy.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...