Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam starą wersję javy, i chciałbym zainstalować nową wersję. Usunołem starą wersje ręcznie, ale to nic nie dało. A więc szczegóły: Ściągam nową wersje z java.com , pobrało mi się i włączam pisze: "Download Installing" czy coś takiego. Pobiera mi się instalka, jak już się pobrała to nacisłem "Next" a później wyskoczył komunikat i pisze "Trwa przygotowanie do instalacji" po ponad 10 sek. pojawia się komunikat taki "This software has already been installed on your computer. Would you like reinstall it? naciskam "Yes" pisze "Trwa przygotowanie do usunięcia" czekam troche.... i się wyłącza. I tak w kółko wchodze pobiera mi sie instalka klikam next pisze przygotowanie do instalacji i znowu ten komunikat this software..... Spróbowałem raz nacisnąć No ale natychmiast po nacisnięciu wylączyło się.:) I nie moge zagrać w minecrafta piszę : "No JVM could be found on your system. Please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE from www.java.com " Czyli na 100% java mi się nie zainstalowała. PROSZĘ POMÓŹCIE!!

UP@ - Problem został rozwiązany! Wytłumaczenie: Pobierz ten plik: http://www.speedyshare.com/files/30806734/fixjava.bat Następnie wypakuj zawartość na pulpit czyli plik "fixjava.bat" po tej czynności kliknij prawym przyciskiem myszy na plik i nacisnij "Uruchom jako administrator" I już możesz normalnie zainstalować najnowszą wersje Javy!

Edytowane przez K-mObile
Opublikowano

No usunuołem wszystkie pliki javy przez program Windows Clean Up bo przez Panel sterowania się nie dało. Spróbowałem zainstalować i to samo. Tylko że jak naciskam Yes pisze: "Ta akcja jest prawidłowa tylko dla produktów, które są zainstalowane" Naciskaj Yes albo kolejnym razem nacisłem No ale się wyłacza i lipa .:)

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.