Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Potiony w Shakes & Fidget

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Eliksiry można zakupić w b9583fa61b467150.jpg w 3 formach: mała, średnia i wielka. (XXL)
  • Koszt eliksiru zależy od poziomu postaci.
  • Mikstura działa 3 dni od momentu wypicia jej.
  • Maksymalnie możemy wypić trzy mikstury na raz.
  • Nie można wypić 2 mikstur identycznego koloru, żeby zwiększyć statystyki.
  • Mikstury są widoczne pod obrazkiem naszego wierzchowca.
  • Aby anulować działanie mikstury, należy dwukrotnie na nią kliknąć w podglądzie.

Zielona mikstura dodaje bonus do inteligencji, głównej cechy maga.

45f0bfba3024974c.jpg

Niebieska mikstura dodaje bonus do siły,główna cecha wojownika.

d525f08a84d2ac98.jpg

Żółta mikstura dodaje bonus do zręczności, głównej cechy zwiadowcy.

6ff916f05cd4c388.jpg

Różowa mikstura dodaje bonus do wytrzymałości, czyli zwiększa ilość życia.

88ca799fc06650e4.jpg

Czerwona mikstura dodaje bonus do szczęścia,czyli zwiększa szansę na uderzenie krytyczne.

0adc93020e715ffe.jpg

Eliksir Nieśmiertelności - 20dd725b82915acd.jpg

• Dodaje 25% obecnej ilości życia. (HP)
  • Można go kupić za 15 grzybów i złoto. Jest możliwość kupienia za same złoto, ale na trafienie się eliksiru za złoto jest około 3%.
  • Czas trwania to 7 dni od momentu wypicia.

Dziękuję za przeczytanie. Poradnik wykonany w 100% przeze mnie. Materiały użyte to Paint Screen, Paint , Gra i własna wiedza smile.gif

// Tut, -5%. krycha1996

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Odswiezam

800 i postmaker ;d

// Nie odświeżaj tematów w dziale S&F. Szczególnie, że był on na górze... krycha1996

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

To ze tak czesto Ci sie trafia to tylko kwestia szczescia ;] Mi przez okolo rok gry ani razu sie nie trafil, a wiem ile %, bo kiedys na forum byl temat obszerny o eliksirku tym , i w ktoryms poscie moderator i inni gracze potwierdzili ze jest okolo 3 % szansy.

a co do spamu, to kazdy jest raportowany , a 2 ostatnie osoby ewidentnie spamuja mi w tucie ...

sygnlamborginipro.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kur** ludzie niemoge sluchac co wy pieprzycie.

1Teraz juz potki dzialaja 3 dni i kazdy daje ci 25 % np. inta lub zrecznosci czy tam wytrzy

2.Jezeli chodzi o eliksir niesmiertelnosci to niema procentu na to to kwestia szczescia lub pecha

i tyle.

Ludzie najpierw pomyslcie zanim cos piszecie i wymyslacie nie stworzone procety <_<

POZDRO

Opublikowano

Temat w wiekszosci skopiowany z oficjalnego forum SFgame (tak jak i kilka innych Twoich Tutkow)

• Mikstura działa 24h od momentu wypicia jej.

To jest nieprawda, zmienilo sie to jakis czas temu, ale Twoj temat nadal wprowadza ludzi w bład.

• Jest możliwość kupca za same złoto, ale na trafienie się eliksiru za złoto jest 3%.

Skad Ty wziales takie "rewelacje" ? Z doswiadczenia wiem ze nie ma % szansy na znalezienie eliksiru, nigdzie tez nie ma oficjalnego info na ten temat

Opublikowano

Dodam od siebie, że eliksir życia można wypić parę razy w ciągu tygodnia a jego czas się sumuje więc może on trwać ok. 3 tygodni po wypiciu 3 eliksirów na raz :)

PS. nie widziałem żeby ktoś to napisał więc wtrąciłem moje 3 słówka :)

shayku.png

Zbieram +

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem po co to komu ale może komuś się to przyda :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Można go kupić za 15 grzybów i złoto. Jest możliwość kupienia za same złoto, ale na trafienie się eliksiru za złoto jest około 3%.

Gówno prawda to nie zależy do tego ;)

Tu chodzi o to że jest losowanie przedmiotów masz takie same szanse na znalezienie tego jak i na inny przedmiot.

Koszt eliksiru zależy od poziomu postaci.

Mam 100 lv mały pot kosztuje 2000 i duży też 2000 ?

Dodał byś jeszcze od jakiego lv pojawiają się duże poty

;)

Dziękuję za przeczytanie. Poradnik wykonany w 100% przeze mnie. Materiały użyte to Paint Screen, Paint , Gra i własna wiedza

smile.gif

Na każdej stronie o sf jest taki poradnik nadal mówisz że to twój ?

Jak to twoja wiedza to jej mało masz

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...