Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pare pytań i moze ktoś mi doradzi :P

a więc chce zrobić nowego dropka lvl 35 potem zrobić mu boja.

nie wiem jak zacząć od eq.. mieczyk już jest

:) [fms 40śr kd+4 do expa]

gdzie bym mógł dropić tym dropkime?

jak wybudować mu eq?

która profesja jest najleprza np na BO chce brać 4 grupki lub na pustyni metki 40-45.. 45 to myśle mentala ale bym wolał bodego :P

dobra doradźcie mi jak najlepiej bedą plusiki i minusiki

xDB)

Edytowane przez LubieZielone
Opublikowano

Albo np bym chciał małego lvla i iść na generały fmsy dropić ale 30 to chyba za duży :mellow:

do 30lv spokojnie fms może ci lotnąć, ale się namęczysz.

np. ja podczas robienia misji na konia dropłem po 2 grupkach fmsa.

Opublikowano (edytowane)

Wszystko zależy od szczęścia raz dropniesz wiele fms a raz nic

Edytowane przez Antix
1388363882-U262029.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/343507-tut-jak-zrobic-dobrego-dropka-w-metin2-pl/

Metki m2 + boj + fms sr 20 + i 300 defa

Opublikowano (edytowane)

Do m2 to ja mam Pro dropka szeroki +9 kd +4 potwora ^^ aura m5 lvl 20 i dobrze dropi ale chce zrobić boja i iść na metki :P

ale jakie metki tu rozwalać na 35lvl?

Edytowane przez LubieZielone
Opublikowano

Jeśli już masz najważniejsze, czyli broń, dość dobrą widze, to polecam surke WP. Dobij sobie 35 lvl, build Ostrze -> Zbroja. Pobij 2 tygodnie metki 25,30,35 lvl i w międzyczasie czytaj codziennie KU. Po 2 tygodniach powinieneś mieć skille M4 - M5 max. Później lecisz z expem do 54 lvl. Na 54 lvl oczywiście strach musi być na M, w międzyczasie czytając codziennie KU, czyli na moje oko spokojnie expiąc do 54 skille już m6 - m7, strach pewnie m3 - m4. Jeśli już osiągniesz 54 lvl, zakładasz sobie gildie i lecisz na metki 55 i 65 na Sohan. Drop niesamowity, kamyki duchowe, kd+4, ku. Wszystko sprzedajesz i zbierasz na eq 54lvl+9 5x bon. Jeśli takowe już zdobędziesz to napewno skille już będa ponad G1+. Bądx cierpliwym, dobij 3xP i lecisz do v2 w 3 dni spokojnie 75 lvl wbijesz :) Później już trutka i z górki do lasu. Powodzenia :)

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Jeśli już masz najważniejsze, czyli broń, dość dobrą widze, to polecam surke WP. Dobij sobie 35 lvl, build Ostrze -> Zbroja. Pobij 2 tygodnie metki 25,30,35 lvl i w międzyczasie czytaj codziennie KU. Po 2 tygodniach powinieneś mieć skille M4 - M5 max. Później lecisz z expem do 54 lvl. Na 54 lvl oczywiście strach musi być na M, w międzyczasie czytając codziennie KU, czyli na moje oko spokojnie expiąc do 54 skille już m6 - m7, strach pewnie m3 - m4. Jeśli już osiągniesz 54 lvl, zakładasz sobie gildie i lecisz na metki 55 i 65 na Sohan. Drop niesamowity, kamyki duchowe, kd+4, ku. Wszystko sprzedajesz i zbierasz na eq 54lvl+9 5x bon. Jeśli takowe już zdobędziesz to napewno skille już będa ponad G1+. Bądx cierpliwym, dobij 3xP i lecisz do v2 w 3 dni spokojnie 75 lvl wbijesz :) Później już trutka i z górki do lasu. Powodzenia :)

chyba źle mnie zrozumiałeś bo mi chodzi tylko o dropka a nie o stałe konto ^^ bo konto to już mam surke wp :) ale tu tylko chodzi o dropka 30-40lvl gdzie dropic hhe :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...