Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blackd proxy potrzebne waypointy

DroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuję zrobić dzisiaj sorcerera/ druida.. Tak na 50 lvl kupić pacca. Lecz trzeba wbić ten 50 lvl na faccu, lecz manualnie się nie chce. Więc potrzebuję waypointów od 8-50 :D Przypominam że postać to będzie Sorc/Druid. Jestem otwarty na wszelkie sugestie jak botować itp (np. rózga/sword itp). Hmm.. A postać, którą wybiorę to będzie druid raczej, ponieważ żywioł lodu chyba najlepszy :D

Z góry za waypointy dziękuję, będą plusy itp ;d

Opublikowano

Pisałem, że od 8-50. Aktualnie jest 16, prawie 17 lvl, więc potrzebuję tak od teraz do 50 lvlu waypointy do Blackd Proxy. Na czym chcę expić ? No tak, bym dał rade botować bez zgonu. Czyli hmm, nie wiem. Dwarfy Soldiery? Na nich pewnie tak do 30 przysiedzę, może więcej. Później gdzie by botować? Nie mam pojęcia ;// Przypominam iż jest to druid, a botuję tylko jak jestem w domu, więc z rózgą, bo na manasy mam ;) Jak ustawić Spalanie many- tak przy okazji i Auto Heal by Exura ? Z góry dzięki.

PS. Liczę się z małym waste ;)

Opublikowano

autoheal

to w menu blackdproxy masz NAD tibiaMC tkie okienko z pytajnikiem

nazywa sie to 'conditional events' czy jakos tak

i tam dajesz np

%myhp%

number<=

ILOSC HP

i w tym okienku na dole piszesz np "exura" itp bez """

dajesz add i masz

pisze z glowy jak cos

6rlpEiq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...