Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z Patchem do BF2

DumbaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka wszystkim a więc odrazu przejdę do tematu. Mam pewien błąd podczas patchowania BF2 (patch ma v1.50) nie wiem dlaczego ;/. Odinstaluje i zainstaluje, może to coś da w razie czego dam Edita. Wszelkie info jakie macie co do tego piszcie.

Oto ten błąd: post-272193-0-64338200-1318934682_thumb.png

Daje +

@Edit: Może to pomoże ale i może to to jest problem że ja mam orginalnego z dodatkiem i jak się instaluję to instaluję się też dodatek Jednostki specjalne ?? A przy patchowaniu wykrywa dodatek i pisze że jest nowsza wersja ;/

Edytowane przez DumbaS

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

No właśnie pech w tym że nie można ;/ bo jak się instaluje to jako jedna instalacja bo to na jednej płytce.

PS. Już tak próbowałem :D

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

hmm. może ściągnij patcha aby spaczować do wersji 1.5, a jeżeli to nie pomoże to ściągnij wersję 1.41 spaczuj, a póżniej do 1.5

Opublikowano (edytowane)

Ok thx. Zaraz zobaczę Mort czy działa tak jak mówisz że najpierw 1.41 jak coś dam Edita.

@Edit: A więc tak zrobiłem jak mówiłeś Mort i za to wielkie dzięki ;) najpierw zainstalowałem 1.41 a potem 1.50 i wszystko nice ^^

Wielkie THX Mort

Temat do zamknięcia.

Edytowane przez DumbaS

OWSLA-530x200.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...