Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dotyczace Bocenia

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem poczatkujacym botterem (dopiero zaczynam botowac na NG) i nasuwa mi sie w glowie pytanie czy jak zostawie bota na noc on mi bedzie expil (Trolle na prawo od thais nie schodzac tam gdzie orc warrio i slimy) czy dostane bana i czy GM mnie jakos nakryje mam wlaczone na NG opcje reconnect gdby bylo czysczenie serwa no i alarm na GM i gdy GM przylazi postac sie wyloguje.

To jak dostane bana w nocy ja bede bocic ?? moga to jakos wykryc czy lepiej nie ryzykowac i tylko w dzien botowac ??

-

Opublikowano

spadłem z krzesła jak przeczytałem twój temat... jeżeli zreportuje cię dużo osób... to gm "może" się zainteresować twoją postacią więc wtedy do ciebie się tpnie ;p wątpię żeby ten alarm cie obudził... polecam ci bocić w dzień... a na noc stamine do regeneracji ^^

FullMetal Alchemist [done]

Clannad [done]

Clannad After Story [done]

Elfen Lied [done]

Kanon [done]

Bleach [...]

FullMetal Alchemist 2 [...]

Naruto [done]

Naruto Shippuuden [...]

Death Note [done]

School Days [done]

Hellsing [done]

K-On [...]

Nie wszystkie bo wszystkich nie pamiętam xD

Opublikowano

Powiem ci tak. Od jakiegoś czasu skilluję na bocie mojego knighta. Cały czas mam 0 staminy. Już dawno się skończyła ;>.

Na światach non-pvp jest tyle boterów, że jakby GM chciał podejść do każdego i go sprawdzić to prędzej by się zesrał chyba. ;P

Opublikowano

GM nie banuje już boterów ( rzadkie przypadki banowania ). Mówią że system Anty wykryje wszystkich boterów i dostaną bana .... Tak więc śmiało można bocić tylko nie w dniach 29 - aż do ukazania ban list ;DD

• Dodaj nową pozycję...