Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pomoc z ESC

eDanon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jestem nowy na forum. Mam taki problem z grą A.V.A. Mi mniejszym kiedy gram, obojętnie na jakim trybie, chce zobaczyć statystki i wyskakuje mi czy chce wyjść z gry do room'a. Tak jakbym naciskał ESC. Naciskam ALT(klawisz do rozmowy na TS) tak samo się dzieje, wyskakuje okno czy chce wyjść do room'a

Proszę o pomoc z tym problemem. Grałem już kiedyś w A.V.A i nie miałem takiego problemu. Próbowałem i przez STeam zagrać i przez IJJI. Proszę o pomoc.

Jeśli nie jasno napisałem to wyjaśnie że chodzi mi o błąd gry. Wyskakujące okno wychodzenia z gry (ESC) podczas strzelania/ obserwowania statystyk/ mówienia przez TS. Opcje w grze mam na DEFAULT czyli nic tam nie mogło się zmienić. Jeśli ktoś chce i nie rozumie mojej chaotycznej wypowiedzi mogę zrobić screena.

Dodam że błąd się powtarza co 2/3 minuty. Reinstall gry i download od nowa nic nie pomógł.

Zauważyłem jeszcze, że samoczynnie mi się przestawiają opcje sterowania nie wiem dlaczego.

• 2 tygodnie później...