Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy patch.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem ten patch jest kiepski. Fajnie , że można szybko wbić 9 poziom i dodali ten Gor , ale są dwie rzeczy które mnie irytują. Pierwsza rzecz ta okropna muza wogule nie pasuje do gry i tylko mnie wkurza. Zdecydowanie wolałem tamtą. Po drugie ilość tych bugów co chwila kogoś loga i nie dziwie się już jak nagle łapie laga i po chwili wywala mnie z serwa. Przez te bugi i lagi odechciało mi się już troche w to grać , ale wiem , że patch został nie dawno wprowadzony i te problemy zostaną naprawione.

Sräm na Tibie :)

Opublikowano

Moim zdaniem patch jest dobry, ponieważ jest dobra muzyka, wypożyczalnia, łatwo teraz wbic lvl itd.Ale jest jeden minus mianowicie zepsuli yesode,i horusland bo NPC nie działaja i gdy trzeba coś ulepszyc, kupic itemy to trzeba specjalnie isc do Markut/Keter..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem patch jest fajny. 4story zawsze mi się podobało , a ten patch (moim zdaniem) tylko poprawił grę. Więc bardzo mi się on podoba , a jeśli muzyka się komuś nie podoba to wystarczy wyciszyć tą z gry i włączyć sobie swoją :)

Ku®­­­ňá kiedy w końcu będzie śnieg !!!!!????

Opublikowano

Moim zdaniem patch nie jest za dobry. Jest dużo lagów i bardzo często mi się zacina.

Ale najgorsze jest to że przenieśli wszystkie NPC do keter to moim zdaniem najgorszy błąd

Co do muzy to może być chociaż wcześniejsza była lepsza

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...