Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bo-iw-ma D3d Vip

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack spoko ale koniecznie popracuj na antykickiem - nie działa :/ A i jeszcze z tym chackiem jest cos nie tego po jakis 5 minutach wyskakuje informacja:

If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost

Co jest grane to nie wiem??????

Opublikowano

Haczek fajny osobiście odpalam sobie tylko chams i invisible i jest git, reszty mi nie potrzeba... zdecydowanie 5* leci dla ciebie :D

greed.jpg
Pomocnik
Opublikowano

da sie tego no recoila wylaczyc czy nie odpowie ktos wkoncu bo jak sie hacka wlacza to no recoil sie auto wlacza

Opublikowano

Haczek działa ale nie da się wyłączać opcji jak sie je włączy. SJ i NFD nie działa i crashuje gre. Ale Anty Kick nie crashuje gry ale nie działa. Haczek spoko ma Ultime Ammo :D

Opublikowano

Niektóre opcje crashują grę oto zestaw funkcji na których nie ma crasha:

Invisible, Antykick, Prone, Unlimited Ammo, Speed,No recoil, Chams--------Na tych funkcjach nie ma chrashu co do innych nie jestem pewien.

SJ I NFD chrashują gre na 100%

To przeczytaj to autorze jescze raz

@Up~~ Przecież pisałem że Anty Kick chrashuje grę... UMIESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMNIENIEM...?

@ Up 1,3,4 Ciężko jest przeczytać czerwony tekst ciężko..

@edit All~~ na zestawie funkcji które podałem działa OK.

@edit down~~ One clever person...

A teraz to po wyżej i nie miej pretensji do innych jezeli z braku świadomości wprowadzasz innych w błąd.

lekcje języka polskiego by sie przydały.

@TOPIC

Haczek działa

Jeśli pomogłem daj 5*
Opublikowano

zajefajny haczek już dawno takiego nie było super się gra na invi ^^ :P

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Pomocnik
Opublikowano

wrboy odpowiesz wkoncu 5 osob sie pyta czy da sie tego no recoila wylaczyc....a ty nie reagujesz twoj hack to odp na pytania;]

Opublikowano

Kurwa "pty" nabiłeś 3posty pytając oto samo!! jeśli nikt nieodpowiada znaczy że niewiedzą.

Moze poszukaj w google ;d

Opublikowano
Cheat był VIP Płatny w poprzednim update i połowa adresów nie działa więc nie ma co gadać

to wszystko wyjaśnia :)

ale dobrze, że chociaż kilka opcji działa :D

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

dobra hak działa i nie działa - jednym słowem coś tam trybi ale nie tak jak powinien - trzeba czekać na lepsze hacki albo pogodzić się z tym co jest

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Szkoda ze detected!! fajny byl hack tylko szkoda ze WEAPONS NIE DZIALA:/

a potrafi ktos zrobic hacka z weapons tylko zeby działał??

Opublikowano

Trochę dziwny jest ten hack...

Jak tylko włączyłem unl. ammo, to wszystkie moje bronie przestały zadawać obrażenia prócz kuckli i gratanów :P

Musiałem gonić przeciwników po całej mapie.

No ale lepsze to niż nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...