Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wojny od 2 członków gildii?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie, czy jest możliwość zrobienia na własnym serwerze takiego patentu, że wojny gildii możemy toczyć gdy mamy od 2 członków w gildii w górę?

Na przykład lider + 1 gracz już mogą toczyć wojnę z inną gildią, czy jest taka możliwość? Jeżeli tak to prosiłbym o wytłumaczenie tego sposobu.

Pytam w imieniu kuzyna któremu obiecałem pomoc przy stawianiu serwera 4fun polegającego głównie na wojnach gildii. Pozdrawiam

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Da sie zrobić , ale gdy to zrobimy to nie można wgl wypowiedziec wojny

Nie wiem dlaczego tak ale poprostu juz tak jest :P

Opublikowano

Aha dzięki za pomoc. Dostaniecie plusy czy tam minusy (zależnie czego wymagacie) za informacje. Pozdrawiam, do zamknięcia

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...