Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Edytowany oraz lekko scrackowany easymetin2

ExCellence1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem Cię .:> Ale napisz co zmieniłeś dokładnie w kodzie .:-p Bo wątpie w to abyś go złamał - Bez urazy . Oczywiście . Do tego trzeba wyższej półki .

Opublikowano

mi sie wydaje że W pliku serCfg.ini siedzi keylogger ;] bo to sam możesz edytować i tylko wrzucić

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Moim zdaniem temat do zamknięcia ... Kto Ci uwierzy ,że go srackowałeś .Ech . MODZIE ZAMKNIJ TO . Bo jeszcze ktoś pobierze :-D

Opublikowano

sprawdzam i dam edita

@edit jak wlanczam easy pisze ze strona nie mozna byc zaladowana tak jak by nie bylo neta

@edit2 po co w ipsever ma strone excellence.pl jak to jak strona od czekolady wtf? nie znam sie za bardzo

Opublikowano

UP ma racje taki trzeba karać , i wyeliminować z rynku Polskiego . ( Co do słówka "Polskiego" z małej czy wielkiej litery ?.)

EdiTTT .

Zmień passy I FORMAT KOMPUTERA . a unikniesz tego czego nie trzeba .:>

Opublikowano

@up

chyba z malej

@top

czemu jakie serwer dales stronke firmy czekolady ???

key jest sprawdzilem moze nie key ale wiruska ale key to ma ...

Opublikowano

Wirusy to juz nie do mnie, ja napisałem tylko sposób na te zmiane portu, a easymetina z rapida pobrałem

To zablokujcie to, moment, usunę LINK

Do kosza z tym, a najlepiej usunąć

Opublikowano

eh czyli kopiujesz tematy... i tez tytul zly bo pisze jak by bylo gotowy w info pisze tak... ale powiedz 1 cemu taki twoj nick i cemu taka strona od czekolady ta samo jak twoj nick

Opublikowano

Przed ponieważ ma być przecinek " , " . a temat do kosza :-p Lub daj te linki jeszcze raz ale dobre ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...