Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wam powiem ...ze wlaczam 3 silki i 1 bota... i zasraniec z botem wbija zawsze po 10-20min.... juz z 10x podrzad tak mam...a te 2 kolejne silki piep***rza sie z wbijaniem okolo 2-4h.... nawet do 10 zreszta bo poszcam na noc logowanie... i nie wiadomo kiedy wbiloo...

Szczerze JM robi to specjalnie ... bo sa ci co wku***riwa sie dlugim logowaniem i zakupia silki... a oni zacieraja raczki... na $$$$ kase ktora wplywa do ich...rak... wydaje mi sie ze nie poradzi sie nic na to dlugie logowanie... ale ciekawi mnie czamu postac z botem wlogowywuje sie pierwsza i zawsze tak szybkoo....

@@@EDIT@@@:

Sra*c na GoldFarmy... jeden sie pluje drugi sie cieszy...

bo gdyby nie one nie mielibysmy cashu zeby sobie nasze przyslowiowe

80+++ lvl wytaxoowac...

Taxi to zycie...

BoT -kibel

HATE LOGING :(:s

Opublikowano
@@@EDIT@@@:

Sra*c na GoldFarmy... jeden sie pluje drugi sie cieszy...

bo gdyby nie one nie mielibysmy cashu zeby sobie nasze przyslowiowe

80+++ lvl wytaxoowac...

Z tym masz 100% rację. Gdyby nie one ktoś załóżmy nie kupił by sobie sosa. A tak chodzi na allegro i ma...

Opublikowano

Ale logicznie myslac - brak goldfarm->brak golda-> nie ma kosmicznych ilosci golda na serwie-> ceny leca w dol a do tego serwy nie byly by tak zajebane po brzegi....

A co do logowania wreszcie ktos wymysli jak to ominac (np torque clientlesem)

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Co do logowania nic nie poradzicie...

A co do gold farm

Brak gold farm = brak golda = nie stać turków na full sun sety +9 ;> = Zmiejszenie zaleznośći ze pvp zalezy głownie od seta ;>

76561198001815076.png
Opublikowano

ja mialem jak poszczalem chary z loadera to 2 dni nie wbily a wczoraj orginalnego po 10-20 min , zostawilem na noc z loaderm chara to rano bylo wiec o 6AM ustawiem tego chara z orginalnego i jak wstalem o 9AM to juz bylo... :)

Edit : ja bym na miejscu tych GM-ow wchodzil na serva i ten nicki "safas" "revs" odrazu banowal czy cos ... bo wiadomo ze to gold farmy...

Ach Ten Andy!
Opublikowano
ja mialem jak poszczalem chary z loadera to 2 dni nie wbily a wczoraj orginalnego po 10-20 min , zostawilem na noc z loaderm chara to rano bylo wiec o 6AM ustawiem tego chara z orginalnego i jak wstalem o 9AM to juz bylo... :)

Edit : ja bym na miejscu tych GM-ow wchodzil na serva i ten nicki "safas" "revs" odrazu banowal czy cos ... bo wiadomo ze to gold farmy...

GMów w na isro nie ma ;

Jak sie robi fikcyjnego gma ( modyfikacja media.pk2 ) to nawet nie wyskakuje ze nick gma zajety (jak wpisujemy nick prawdziwego gma) ;>

76561198001815076.png
Opublikowano

Racja, ten autologin od jm to podejrzana sprawa jest :P On jakoś dziwnie wbija... Robiłem test,że wbijałem przez torgue albo przez clienta, i przez torque jest duuuużo szybciej. Na dodatek jak na servie jest 50 wolnych slotów to ten śmieszny autologin i tak nie wbija...

PS: Xanter co ty gadasz, że GMów na isro nie ma...a ja to co?xD

Opublikowano

ja mam mam odpalonego orginalego sro i torque i do tej pory niewbili a wbijaja od 15.....

jezu ja niewidze swojej przyszlosci :D za 4dni bo premka sie konczy ... a kasy ni mam na nia ;D bedzie trzeba znow jakos zarobic :D

Opublikowano
ale ciekawi mnie czamu postac z botem wlogowywuje sie pierwsza i zawsze tak szybkoo....

Ponieważ autologin jm wciska connect co 20s a ten od bota 4 albo 5 :P.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano
GMów w na isro nie ma ;

Jak sie robi fikcyjnego gma ( modyfikacja media.pk2 ) to nawet nie wyskakuje ze nick gma zajety (jak wpisujemy nick prawdziwego gma) ;>

A wiesz może, gdzie można sciągnąc taką modyfikacje ?

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Admin Cienia
Opublikowano
Za taką modyfikacje jest ban... jak sobie chcesz ale bedziesz GM tylko do wtorku ;p

Zawsze fajnie dawać DC takim gf'om. ;] Jeśli to jeszcze działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM