Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] HP Hack ?

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Oglądając filmiki lux'a natknełem się na ten :

I zoabczcie sobie od momentu 1:29(polecam ogladac w HD zeby zczaic ocb) , luxa zaczyna bic arabxxv z RICO. Zobaczcie jak płynnie luxowi schodzi hp , a osłona schodzi w miejscu !

Druga akcja 1:38 , lux jest na totalnej żylecie a arab mu nawal po 55k , 37k. Więc jakim cudem się tak trzymał ? Z doświadczenia wiem że osłona potrafi duuużo(sam kiedyś ubilem goscia FE maja 10-20k hp) , ale to już chyba przesada

Opublikowano

Witajcie. Oglądając filmiki lux'a natknełem się na ten :

I zoabczcie sobie od momentu 1:29(polecam ogladac w HD zeby zczaic ocb) , luxa zaczyna bic arabxxv z RICO. Zobaczcie jak płynnie luxowi schodzi hp , a osłona schodzi w miejscu !

Druga akcja 1:38 , lux jest na totalnej żylecie a arab mu nawal po 55k , 37k. Więc jakim cudem się tak trzymał ? Z doświadczenia wiem że osłona potrafi duuużo(sam kiedyś ubilem goscia FE maja 10-20k hp) , ale to już chyba przesada

podrecone na sepropie bostery pp ;) mozliwe

Opublikowano

ten filmik jest z początku roku 2011, a wiadomo wtedy jakie lagi były, o grudniu 2010 już nie wspominam, oczywiście mówię PL1

lux też miał laga w tym momencie przed EMP którego puścił. co jak co ale LUX był jednym z najlepszych graczy :)

Opublikowano

ten filmik jest z początku roku 2011, a wiadomo wtedy jakie lagi były, o grudniu 2010 już nie wspominam, oczywiście mówię PL1

lux też miał laga w tym momencie przed EMP którego puścił. co jak co ale LUX był jednym z najlepszych graczy :)

to prawda ;p byłem w PLUŚ,ja fe venom,on mnie ujebał jemu 70k hp zeszło,a mnie ubił(to była solówka ;D)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

No ale jak to się stał z tym hp ja sie pytam ... bo laga wyedy nie było. Mojemu kuzynowi sie to zdarzylo na 1-8 , gosciu bil go identycznie.

Opublikowano

No ale jak to się stał z tym hp ja sie pytam ... bo laga wyedy nie było. Mojemu kuzynowi sie to zdarzylo na 1-8 , gosciu bil go identycznie.

to nie hack na hp,poprostu dobry gracz,wie co kiedy puścić i przetrwa ;] znam go dobrze z ts"a,to nie cheater

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

ja tam nie zauważyłem żeby arabxx coś użył, emp, zmiana konfy i oslonówka

@ down patricok

to Ty wkońcu o kim piszesz? o arabie czy luxie ?

@up człowieku, weź się zastanów !! Ja mówie o arabxxv

@full ekran + HD. Luxowi schodzi samo HP a osłona stoi.

... jak już napisałem wtedy były laaaagi B)

zresztą od tamtych czasów wprowadzono wiele poprawek, więc co za różnica czy któryś z nich miał jaiiegoś hacka :P

Opublikowano
@ down patricok

to Ty wkońcu o kim piszesz? o arabie czy luxie ?

nie zdążyłem się jeszcze wypowiedzieć i od razu takie pytanie do mnie? :D

@topic

wg mnie takie coś jest możliwe, dobre konfy, puszczenie odpowiednich dodatków w odpowiednim czasie i można się trzymać :)

Opublikowano

... jak już napisałem wtedy były laaaagi B)

zresztą od tamtych czasów wprowadzono wiele poprawek, więc co za różnica czy któryś z nich miał jaiiegoś hacka :P

Taka , że 2 tygodnie temu tak ubili mojego kuzyna. Wyskoczyła na gościa z 100k HP , zlali go na kość , repiar i co ? Full osłona na 2 konfach. Więc na 100% coś takiego jest.

Opublikowano

...to moze przeczytacie moj post?

Dowiecie sie z niego iz, hp schodzi gdy nie ma oslon, a oslona pokazywana jest w takim stanie, w jakim zmieniono konfiguracje na ta bez oslon.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

dokładnie po prostu zmienił konfiguracje na 2 na której nie miał osłon i złapał go pewnie niewielki lag i pokazywało osłony z tej wcześniejszej konfy.. tyle na ten temat

lux to dobry gracz lata bez programów i bez nich wymiata jak mało kto (wymiatał bo już nie gra)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...