Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etores [PL] [Dedyk]

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera narazie nie polecam bug na kase i to nie 1 zwoj powrotu statusu za darmo jak juz niech bedzie za wysoka cene albo niema go w ogole bony nie w paczkach ale to nie takie straszne ogarnijcie to zrobcie resa jak co bo pozniej niema sensu resa robic bo malo ludzi bedzie gralo (wiecie chyba o co mi chodzi) tyle odemnie dziekuje moze wbije kiedys

Opublikowano

W wyniku paru bugów w najbliższym czasie serwer będzie restart Powiększymy też drop kamieni duchowych z metinów\

Czekamy na HA Krzaku!!!

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Proponowałbym bony:

- abs = 5/10/15

- staty = 5/10/15

- ludzi = 5/10/15

- silny przeciwko ... = 10/20 etc. na pewno ułatwiłoby to gre.

@Edit

W wyniku paru bugów w najbliższym czasie serwer będzie restart Powiększymy też drop kamieni duchowych z metinów.

Restart postaci etc?

Opublikowano

Za 1 razem, gdy się próbowałem połączyć z serwerem to wyskoczyło mi " przerwa techniczna. Zapraszamy na forum", a za 2 razem pisze ciągle "Łączenie z serwerem" ...

Opublikowano

Edit : JUz ok?

1312928761-U378498.png

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Nie mniejszą wagę ma zwycięstwo odniesione przez plan wodza niż mieczem."
Juliusz Cezar
Opublikowano

Ogarnijcie, wszyscy wiedzą dalczego, ponieważ lecą itemy których nie ma w Navi... Także wejdzcie na TS3 i pogadajcie z Administracją. Co za banda bez mógich yeti.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...