Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wylosowane rzeczy ?

TurboKolor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka ,

zacząłem dziś grać w Combat Arms i po każdym meczu mam takie koło fortuny i losuje rzeczy do czego one służą ?

Bo np. nacisnąłem discard / yes i ani rzeczy nie ma ani nic chyba nie dostałem ?

Ps. L85A1 to dobra broń wylosowałem na 30dni ? Na razie dobrze mi się nią gra ale wolno z nią biegam jak temu zaradzić ?

Edytowane przez TurboKolor
Opublikowano (edytowane)

Z tego "koła fortuny", a raczej ruletki losuje się części do przerabiania broni w Gun Emporium.

Jak nacisnąłeś discard to w ten sposób usunąłeś ten item ze swojego ekwipunku.

L96A1 to bardzo dobra snajpa, ale średnio celna, z każdą snajperką się wolno biega, w czasie biegu zmieniaj broń na nóż, wtedy będziesz szybko biegał.

sory, mój fail :P

Edytowane przez Flinn
Opublikowano

Skrzyneczki służą do przerabiania poszególnych broni wiecej w linku od Piecka.

Discard to jest usunięcie rzeczy wiec klikac nie radze.

L85A1 jeśl igrasz dobrze tą bronia to w sumie dobrze bo jak na początkujacego gracza nie idzie jej zbytnio ogarnac jesli biegniesz z respa do respa to noz w dlon i lec w razie niebezpieczenstwa przelacz na bron.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Aha , dzięki piecu za link .

A ta broni to ma jeszcze dopisek CAMO .

Moglibyście mi doradzić czy kupować te skrzynki czy co robić ? Bo uzbierałem już 5k GP znowu i nie wiem czy skrzynkę brać czy zbierać na coś ?

Opublikowano

@up wiadomo że Camo poneiważ masz ją z Myst-G.Miałeś ogromnego farta wylosowywując bron na 30 dni lecz jesli teraz kupisz to wylosujesz bron na 1/7 dni moze ci wyjsc na 0 a moze ci sie nie opłacic to jest ruletka wydasz kase ciul wyleci i nie ma kasy a dla poczatkujacych to ciezko cos zarobic moim zdaniem powinienes zbierac GP.

Pomogłem? Jebnij Minsua.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...