Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft] Problem z serwerem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPCForum. Moim problemem jest mój serwer który wywala graczy. Oto szczegóły: A więc włączam MineCrafta wszytko ok dodaje mój serwer do listy MultiPlayer (Jak coś serwer jest na 1.8.1) jak patrze na zasięg tam jest ledwo dwie kreski, już wtedy się niepokoiłem. Wchodze na serwer spadam gdzieś na dół jest ciemno i płatki śniegu padają. Po chwili jestem już na ziemi, i zacina się wciągle. Po chwili przestało się zacinać ale wciąż muliło. Chodze se chodze..... patrze w konsole serwa i tam wciągle pojawia się komunikat: " [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?" i tak całą konsole w tych komunikatach.

Dobra narazie to biere na bok. Zapraszam kolegów na serwer, wchodzi jeden kolega tez mial tak samo jak ja, ta ciemność śnieg itp.. On mi mówi że biega skacze a ja go widze jak stoi w miejscu. A po chwili go wywala, a mnie nie. I tak z każdym kolegą Odinstalowywałem hamachi, serwer nowy robiłem, minecraft nowy z innego źródła itp... Ale to nic nie pomogło. I to mnie dziwi że mnie wcale nie wywala tylko innych... Serwer jest na hamachi. (Koledzy są w sieci jak coś i wpisują moje IP z hamachi)

Pozdrawiam i za pomoc wielkie plusiki i dam dobrego komenta na profila. Po prostu wszystko !!!

Opublikowano

Słuchaj upewnij się czy masz najnowszą wersji javy.

I upewnij się czy zegar komputera jest zsynchronizowany z serwerem.

Po tym jak to zrobisz powinnieneś dostawać max 1 wiadomość w konsoli...

sygnayqu.png

Zbieram +