Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pet-kamikadze wrota

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka,dziś lub jutro,chce kupić peta,wbije 4 lvl,kupie kamikadze za 35tyś uridium,który zadaje obrażenia 50k,czy jeżeli wskocze z kamikadze we wrota,włącze,jak pękną te alienki,to normalnie dostaje za nie wynagrodzenie?daje + lub -(może głupie pytanie,ale nie miałem peta,nie próbowałem tego,więc niewiem) 2 pytanie,około w ile czasu z tym robicie wrota alfa,beta,gamma,napiszcie też jaki poziom kamikadze ;]

Edytowane przez OsiekxD

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano (edytowane)

Witam

1.Jeżeli będziesz używał mechanizmu kamikaze to ty będziesz dostawał wynagrodzenie ale pet nie

2. Ja gamme zrobiłem w dwie godziny i z jedynki więc szybko a i pecik ma 2 lvl mechanizmu

Edytowane przez bolo9823
Opublikowano

Witam

1.Jeżeli będziesz używał mechanizmu kamikaze to ty będziesz dostawał wynagrodzenie ale pet nie

2. Ja gamme zrobiłem w dwie godziny i z jedynki więc szybko a i pecik ma 2 lvl mechanizmu

pet nawet 3% nie dostanie?

Opublikowano

Witam

OMG ... Jak nie wiesz to się nie udzielaj bo kłamstwa piszesz. Po pierwsze musisz sam ubić min. 1 aliena ( bez kamikaze ) bo Ci po ukonczeniu alienów wrót nie pokaże. Po drugie jak ubijesz alieny tym mechanizmem nie dostaniesz z tego nic !!! Pet również nic nie dostanie bo przecież on pęką.

Opublikowano

OMG ... Jak nie wiesz to się nie udzielaj bo kłamstwa piszesz. Po pierwsze musisz sam ubić min. 1 aliena ( bez kamikaze ) bo Ci po ukonczeniu alienów wrót nie pokaże. Po drugie jak ubijesz alieny tym mechanizmem nie dostaniesz z tego nic !!! Pet również nic nie dostanie bo przecież on pęką.

mało wiesz,kolegi z usb się pytałem,dostaje sie

Opublikowano

Ty wogle nie masz racji jak nie wiesz to sie nie udzielaj

Opublikowano

Jeżeli pet pęknie, a Ty jestes dość szybki to zdąrzysz go włączyć zanim dostaniesz nagrode za te alieny, gdyż one przychodzą z leciutkim opóźnieniem :)

W rogach szczególnie udaje mi się, że alienki zalicza dla Peta. Tylko powtarzam: trzeba być dość szybkim :)

Opublikowano

Taka moja mała uwaga, gdy bijesz te mniejsze alien tj. mk czy coś to podleć(zebrać je w grupę) niech sypnie Ci z 10k włączasz stabilke, żeby pet miał czas wybuchnąć i uciekasz.(tak lepiej, ponieważ pet częściej trafia)

xD

262xro2.jpg

xD