Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban - Jakim cudem?

Dandysowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ciagle mnie banuja w metin2 pl za powiazane konta... jak mialem boty zbanowane 2tyg temu to pisze i tak ze powiazane z tym i z tym i na stale ban, a przeciez mam blokade hsa; nic nie daje przez handel; inne maile wiec o co chodzi o.O

tylko niech moderator jakis nie wstawia tej notki z metin2 pl co pisze ze banuja masowo bo to nie ma nic do rzeczy..

Opublikowano

przezucaj malze przez ziemie ale przez kilka kont np przez 3 noob chary i pozniej dopiero na dobre konto bo teraz sie wycwanili i banuja nawet tych co podniósł malz od fb wiec 1 noobchara ci zbanuja ale glownej postaci juz nie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a no wlasnie to juz bardziej mozliwe. ale jak przezuce z 3 charow na nooba jakiegos 1 lvl i pozniej tym noobem na moj sklepik to czy aby na pewno mojego sklepika tez nie capna? :P bo juz chyba 4 razy mialem tak ze przezucalem 3 kontami na sklepik. sklepikiem nie hackowalem ani nic a pozniej mail przychodzi i banuja ze mam powiazane konta z tym i z tym -,-

ps: od razu chce sie zapytac jak kase przezucic z chara na sklepik. bo raz wsyatwil iteme za 300kk kupilem noob charem i po 5h zbanowali ze niby z tym charem powiazane konto.... chcialem moneta bo cos mowili przez kamermoda ale pisze ze max 999yang-,-

Opublikowano

prawdopodobnie. wg. mnie nie ma co sie dziwić :huh:

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

ale wy czegos chyba nie rozumiecie. oczywiscie czity sa ale jest tez blokada hs ktora nie daje 100% wiec sie nie dziwie ze np banuje fb ale czemu wiaze konta tez takie jak np sklepik gdy mam inne maile wyrzucam wszystko na ziemie jak daje. w poradnikach pisze ze po IP nie sprawdzaja i zeby robic tak jak napisalem wczesniej inne maile brak handlu i... i tak ban za powiazane konta dlatego cos jest nie tak jednak cos biora pod uwage. i pytanie teraz co takiego aby temu zapobiec, nawet moze bede zmienial IP bo mam router chociaz nie sadze ze to cos da...

Opublikowano

ale wy czegos chyba nie rozumiecie. oczywiscie czity sa ale jest tez blokada hs ktora nie daje 100% wiec sie nie dziwie ze np banuje fb ale czemu wiaze konta tez takie jak np sklepik gdy mam inne maile wyrzucam wszystko na ziemie jak daje. w poradnikach pisze ze po IP nie sprawdzaja i zeby robic tak jak napisalem wczesniej inne maile brak handlu i... i tak ban za powiazane konta dlatego cos jest nie tak jednak cos biora pod uwage. i pytanie teraz co takiego aby temu zapobiec, nawet moze bede zmienial IP bo mam router chociaz nie sadze ze to cos da...

Jeżeli IP na kontach tzw. czystych, ale powiązanych wcześniej z hackami banują i tyle.

Nie ma o czym gadać.

Opublikowano

No dobrze czyli wychodzi na to ze zaloze np 3 konta na ktorych bede czitowal, zmienie IP zaloze sklep i przeloze to wszystko to juz nie zbanuja sklepika? Bo na to wychodzi

jeżeli zmienisz IP to już ban ci nie grozi.

wtedy konto nie będzie powiązane.

Opublikowano

powiem ci ze moze masz racje bo ostatnio fb mialem na lapku no i spoko po 2 dniach ban a sklepik mam juz tydzien i nic ale sklepikiem wchodzil z laptopa z kompa brata i z kompa dziewczyny moze to dlatego cos zmienia o.O juz sam nie wiem. ale troche lipna ta niby "blokada hs" jak powiazania ida bo tez chyba to powinno temu zapobiec .

Opublikowano

powiem ci ze moze masz racje bo ostatnio fb mialem na lapku no i spoko po 2 dniach ban a sklepik mam juz tydzien i nic ale sklepikiem wchodzil z laptopa z kompa brata i z kompa dziewczyny moze to dlatego cos zmienia o.O juz sam nie wiem. ale troche lipna ta niby "blokada hs" jak powiazania ida bo tez chyba to powinno temu zapobiec .

zgodzę się z tobą o sprawe HS, ale niestety jest jak jest.

No to pamiętaj, że jeżeli zmienisz IP(np. będziesz na kompie brata/ siostry itd.) wtedy cie nie zbanują bo konto nie będzie powiązane z IP na którym używało się doń hacków.

Opublikowano

za multi acc moze byc ban. ale tez za zmiane ip /proxy na np. niemieckie - za to ban rowniez jest.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...