Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium ze znajomych

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę sobie zrobić z tego premkę ale... Wie ktoś, sprawdzają oszukiwanie? Zrobiłbym 5 kont, podpiął 3 do swojego w grupie, 2 do kumpla i bym miał te 5, za max 1.5h w kbocie bym miał na każdym 7 lvl. Duża szansa na bana?

Opublikowano

Witam

Teraz sprawdzają ja zrobiłem pięc kont i nic zaznaczyło mi że dostałem bonus ale go nie miałem więc napisałem do suportu i napisali mi po godzinie że oszukałem ich i że jeżeli jeszcze raz to zrobie to mi odbiorą 30 % PD i Poważania więc lepiej uważaj.

Opublikowano

Witam

Teraz sprawdzają ja zrobiłem pięc kont i nic zaznaczyło mi że dostałem bonus ale go nie miałem więc napisałem do suportu i napisali mi po godzinie że oszukałem ich i że jeżeli jeszcze raz to zrobie to mi odbiorą 30 % PD i Poważania więc lepiej uważaj.

a jeżeli zrobie 5 innych emailów,i inne nicki?i nawet co nwm,2 dni bym na 1 koncie 7 lvl wbijał?duża szansa na bana?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

wtedy nie ale muwie odrazu nie dostaniesz tego bonusu tylko oni muszą to sprawdzić

aha ok,a jak oni to sprawdzają?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

może spróbuj tak uruchom cyber ghost jest to programik przekierywujący ip i uruchom ibota i robisz premium

a ja u siebie bez żadnych pierduł 26 kont na ibocie / kbocie zrobiłem mam te konta w klanie i jest git a żeby było dobrze to konta na vru robiłem 24 latały na boxach a następnie upgrade kont i kbot 24 i konta po 12 lvl i żadnrgo bana czy ostrzeżenia ale może też dlatego że na global europa 2 jest kilku polaków albo miałem fuksa

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Użyj Cyber Ghost'a , załóż różne e-mail np. JanKowalski4553dder a drugi zupełni inny np kambridz3434 a nie np jankowalski1 jankowalski2 itd. To samo nick'i , nie rob np. paweł12 , paweł 13 etc. itd. bo to napewno wykryją.