Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, już na samym początku chcę poinformować, że nie wzruszają mnie wasze negatywne komentarze typu "Jestem na nie, bo podanie nie jest estetyczne.". Nie zrozumcie mnie źle, ale są one po prostu dziecinne :). Pragnę też dodać, że jeżeli nie zostanę [GM] nie będę miał żalu, gdyż może inni są ode mnie lepsi i nie zaprzeczam.

Ludzik_o_mnie.jpg

Nazywam się Eryk, mam 13 lat. Pochodzę z województwa łódzkiego, mieszkam w mieście Łódź. Chodzę do gimnazjum z profilem Matematyczno-Informatycznym, interesuję się ogólnie komputerem. Trenuję również karate kumite.

doswiadczenie.png

Ogólnie gram w grę Metin2 trzy lata, a na privach od roku. Posiadałem również własny serwer MT2 VampireStaceMT2 ze stroną www.vampirestacemt2.pl.tl , który posiada własnego Clienta oraz był planowany patch, gdyż został zamknięty na okres wakacyjny, a stacja niestety wyczyszczona, był to server Hamachi. Umiem z głową posługiwać się komendami [GM]. Byłem [GM] na serwerze LuxioxMT2 (ss nie posiadam, gdyż jak już wspomniałem stacja została sformatowana), PROxMT2 oraz PROxMT2New. Jak już wspomniałem posiadałem rangi takie jak:

- [sHA] 2 razy

- [sGA] 4 razy

- [GA] 1 raz

- [sGM] 5 razy

- [GM] 10 razy

- [TGM] 3 razy.

Jak widać mam lekkie doświadczenie związane z posługiwaniem się bazą SQL oraz komendami. Od tygodnia również planuję udoskonalenie clienta o nowe zbroje, które edytuje i przerabiam.

mojeplany.png

Planuję pomagać graczom na serwerze (nie dawać itemów, ani yang (zgodnie z regulaminem [GM]), wspomagać TEAM oraz wykorzystać moje ostatnie osiągnięcia (przerabiane itemy) i wzbogacić o nie clienta (oczywiście jeżeli TEAM zaakceptuje moje przeróbki). Pragnę pomagać Adminom i Game Masterom np. pliki w bazie itp.

dlaczegoJa.jpg

Uważam, że niekoniecznie powinienem zostać [GM], gdyż większość użytkowników uważa, że "jestem za młody". Będzie to wydawać się śmieszne, gdyby dziecko miało coś do powiedzenia oraz tj "większą władzę".

Z drugiej strony patrząc, myślę, że podołał bym zadaniu Game Mastera, pragnę pomagać graczom, a nie tylko mieć ten "głupi dzyndzelek latający nad łbem", znaczek ten nie jest celem mojej egzystencji lecz dobro, które mogę wypełnić pomagając innym graczom, którzy pomagali mnie, gdy byłem w potrzebie.

kontakt%21.jpg

Proszę szanowny TEAM, by rozpatrzył moje podanie oraz, żeby poinformował mnie o ostatecznym wyborze na prywatnej wiadomości, czy pod tym wątkiem, byłbym bardzo wdzięczny.

Życzę także miłej nocy związanej z panującą teraz godziną.

Dziękuję za przeczytanie mojej wypowiedzi,

Pozdrawiam Eryk.

Jeżeli to zły dział to najmocniej przepraszam :D :D :D

Edytowane przez Elpmi135
Sygnatura.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...