Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem minecrafta - ale nie mam premium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema, jakąś godzinę temu kupiłem z oryginalnej strony (minecraft.net) premium. Po wypełnieniu pisało że ma mi przyjść jakiś kod smsem, no wiedz podałem nr i coś przyszło. Wpisałem i następnie pokazało się okienko i pisało że coś bank odmawia transakcji czy coś w tym stylu. (nie jestem za dobry z ang). Więc wypełniłem to wszystko jeszcze raz, i znowu to samo. Kliknąłem coś niżej co było napisane kolorem fioletowym i pojawił się napis 'Dziekujemy za zakup gry, premium zostanie dodane w ciągu godziny do twojego konta' (nooo coś w tym stylu :D). Minęło już około godziny a premki dalej nie ma. Doda mi wkońcu to premium czy jak ? A jeśli mi 2 razy odjęło pieniądze z konta? (Płaciłem kartą Visa).

Edytowane przez Desret
Opublikowano

Relogałem się z 5 razy, pisze że godzine mam czekać, a ile już czekam?? Zaraz chyba do nich napiszę

Opublikowano (edytowane)

Chyba?

Nie zastanawiaj się, od tego jest support. :D

Właśnie wchodzę w translator :D

A gdzie można to napisać? :D Tzn można jakiegoś linka do miejsca w którym mogę to im napisać?

Edytowane przez Desret
Opublikowano (edytowane)

Przez translator nie pogadasz. Napisz tutaj po naszemu co chcesz im napisać, a ja Ci to przetłumaczę.

Dobra masz:

Witam, wczoraj (15.10) około godziny 18 kupiłem z oryginalnej strony (minecraft.net) konto premium. Wypełniałem wszystko, i pojawił się jakiś błąd, że bank odmawia transakcji czy coś takiego (nie jestem za dobry z angielskiego). Później od nowa to wszystko wypełniłem, znowu zaznaczyłem, że chcę wypełnić to kartą VISA, i ten sam błąd. Następnie kliknąłem na jakiś fioletowy napis pod tym okienkiem i pojawiło się coś takiego:

"Dziękujemy za zakup premium, zostanie dodane do konta w ciągu godziny". Nie zabrało mi 2 razy pieniędzy z karty? Kiedyś miałem podobnie przy zakupie biletów lotniczych i zakupiłem je 2 razy. A teraz jest taka godzina i premium dalej nie mam. Czemu pojawił się taki błąd ?

Edytowane przez Desret