Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sam poczatek chce powiedziec, ze jestem debilem i nie znam sie na kompach ): Wiec strasznie lagowal mi komp i mialem wiecej niz polowe zapelniana smieciami wiec chcialem usunac pare rzeczy a, ze nie umialem robic formata wiec wszedlem do mój komputer/program files i usunalem wszystko co sie dalo (oczywiscie nie to co bylo niezbedne do pracy komputera) I kiey znowu zainstalowalem sobie minecrafta to wyskakiwal mi blad

''No JVM could be found on your system.

Please define EXE4J_JAVA_HOME

to point to aninstalled 32 - bit JDK or JRE or download a JRE

http://www.java.com.''

I odrazu chce powiedziec, ze wiem, ze na googlach jest 100004300 takich postów ale odpowiedzi na te posty koncza sie na ''Zainstaluj jave''

A ja juz zainstalowalem chyba z 40 róznych jav i nic, nic, nic sie nie stalo

Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo Prosze o pomoc strasznie chcialbym pograc sobie w minecrafta i juz od miesiaca szukam pomocy

pozdrawiam.

Opublikowano
wiec wszedlem do mój komputer/program files i usunalem wszystko co sie dalo (oczywiscie nie to co bylo niezbedne do pracy komputera)

No i tym czynem zdupcyłeś wszystko, bo pliki potrzebne do działania programów znajdują się nie tylko w Program Files, widocznie java ma jakieś pozostałości w innych folderach. Zrób formata.

y5r5.png