Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za duży wysiłyk fizyczny....Pomóżcie.

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up tylko ja jakoś zbytnio napakowany nie jestem ,pisałem bez rozgrzewki ;) Jak bym uprawiał jakiś sport typu : Boks,judo To bym kosił tyle co ty ;P Nie leże poprostu mam cholernię cieżkie zakwasy . Nie będe amputował ręki ; D !

Opublikowano

@Up tylko ja jakoś zbytnio napakowany nie jestem ,pisałem bez rozgrzewki ;) Jak bym uprawiał jakiś sport typu : Boks,judo To bym kosił tyle co ty ;P Nie leże poprostu mam cholernię cieżkie zakwasy . Nie będe amputował ręki ; D !

Co ma boks do sztangi ?

Masz 13 lat, może od 16 by Ci trener pozwolił chodzić na siłke - jeżeli myśli ;)

Na boksie nie latasz ze sztangą, tylko się uczysz.

Myślałem, że ja jestem słaby, jak podniosłem 25kg 20x i nie mogłem przez 15 minut rąk podnieść.

RÓB POMPKI ! Na początku 3x dziennie po 10, później 15,20,25 etc. ;)

Przed pompkami lekka rozgrzewka.

Co do Twojego bólu - to zwykłe zakwasy, trwają zazwyczaj ok. 2 dni, jak bardziej się przemęczysz, to nawet 5 dni.

Możesz się też skrajnie przetrenować - np. ja założyłem się z ojcem, że podniosę 600x butelke 1,5l wody.

Nie było to aż takie trudne, ostatnie dwie setki były jakbym podnosił coraz więcej, przy 50 ostatnich się trząsłem :D

Ponad tydzień nie mogłem się dotknąć do ramienia laugh.gif

52287137559562145640.png

Opublikowano

UP@ Dobre ; D Nie jestem jakiś dzik ; D Jestem zwykły , pospolity ... A z boksem chodziło mi głównie o siłę rąk jaką mają bokserzy ; ] Sam trenuje nożną , wiec raczej nogi mam umięśnione ; D

Opublikowano

UP@ Dobre ; D Nie jestem jakiś dzik ; D Jestem zwykły , pospolity ... A z boksem chodziło mi głównie o siłę rąk jaką mają bokserzy ; ] Sam trenuje nożną , wiec raczej nogi mam umięśnione ; D

@Edit Przepraszam zamuliło mi przeglądarke ...

@Edit2 Ja pisałem ,że przed 5x28 kg to jeszcze 20x po 17 ; ] Taki cienias nie jestem ; D

Opublikowano

W 1 klasie ja po 40 wyciskałem ,a teraz w 3 po 70...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Kurde, po cholerę robić z siebie Pudziana w wieku 13 lat? "Bo nie chciałem być gorszy" Dzisiejszy problem większości nastolatków.Gdyby brali narkotyki, to też byś wziął czy byś protestował? Teraz to po prostu odpoczywaj i samo przejdzie i następny raz tak nie rób.Po co się tak popisywać? Chciałeś zaszpanować przed kolegami i tym forum kosztem własnego zdrowia?

Opublikowano

Za duży wysiłek na raz. Mogłeś przynajmniej zrobić jakąś rozgrzewkę ; ). Teraz musisz poczekać 2-3 dni, aż miną Ci zakwasy. Jeśli bardzo Cię boli to polecam gorącą kąpiel.

1317454587-U195480.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...