Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wyłącza sie Minecraft 1.8.1

lisekstopro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. wchodzisz w mój komputer i klikasz prawy przycisk myszy po czym wybierasz właściwości.

2. po lewej stronie masz pięć opcji (do tej czynności jest wymagany admin jeżeli nim nie jesteś to poproś tego kto ma administratora na komputerze) nas interesują tylko zaawansowane ustawienia systemu i otworzy ci się nowe okno.

3. wybierz zakładkę zaawansowane i wybierz pierwszą czynność z 3 (efekty wizualne,planowanie użycia procesora itd...)

4. wchodzisz w zakładkę zaawansowane i wybierasz tą czynność na samym dole czyli pamięć wirtualna, kliknij zmień.

5. wybierasz dysk na którym chcesz zainwestować pamięć RAM klikając na niego.

6. wybierasz ustawienia rozmiar niestandardowy wpisujesz w obu okienkach ile chcesz mieć pamięci zainwestowanej na dysku mogą być różne lecz nie muszą

7. klikasz ustaw i klikasz ok.

8 potem znowu ok aż wyjdziesz i masz już zainwestowaną pamięć RAM

Uwaga nie odpowiadam za ewentualne szkody działania sposobu a także zabraniam kopiowania poradnika!

Ps:. nie pokazuje że masz więcej ramu lecz tak naprawdę masz

Pss:. nie jest to jak prawdziwe dokupienie kostki ramu ale w miare pomaga

źródło: http://craftsite.pl

Nie miałem czasu tłumaczyć, to znalazłem poradnik innego użytkownika innego forum:)

Powinno pomóc :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Na pewno wypróbowałeś wszystkich sposobów w http://www.mpcforum....-naprawa-bledu/ ?

Zainstalowałeś najnowsze sterowniki do karty?

Tak wgl. podaj parametry kompa.

Moje [TuT]'ki

"Nie boję się człowieka, który zna 10 tysięcy kopnięć. Boję się człowieka który
zna jedno kopnięcie, ale potrafi je powtórzyć 10 tysięcy razy." -Bruce Lee

Opublikowano

A może sprawdź czy masz zainstalowane JRE i Java TM Platform SE Binary. Jeśli nie masz, pobierz i zainstaluj, powinno pomoc :D.

PS: Jeśli pobierasz JRE to wpisz ile masz bit.

mca.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wiec napewno nie po stronie internetu , sprawa teraz juz jest taka ze wchodze chwile jestem na serverze widze co pisza itp. i po 30 sek wyrzuca .

kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...