Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nasusa

Dominik717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj gram nasusem i wiem że jego Q sie stackuje jeżeli zabijesz wrogą jednostkę nim. Mam problem ponieważ kiedy zabijam miniona bohatera [Q] niezawsze zalicza mi bonus +3 do dmg na czym to polega to co jakis czas można czy jakis sposób jest?

CR.png

Opublikowano

Za każdego dobitego miniona/bochatera zyskujesz +3 DMG, w Q.

Ok. Zabiłeś 300 mininonów, juz masz 18lvl, tf. Podchodzisz do klienta, Q (900 dmg) + Twoje DMG + crit = około 3-4k DMG z dużym atakiem.

Lub 1k-2k dmg, bez kryta, z kilkoma ostrzami.

Spowalniasz, nikt Ci nie ucieknie. Gdy jest TF, bierzesz ulti, stoisz przy nich i bijesz.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Slayer... Kolejne głupoty pieprzysz, tym razem nie ze znajomości gry (chociaż też, kto kur*a pozwoli mu nastackowac tak ostro Q?!), ale nie zrozumiałeś tematu...

@topic

Sprawa wygląda tak... Odpalasz Q i dobijasz miniona... W żadnym innym wypadku stack nie wejdzie, jeśli ubijesz bez Q - nie dostaniesz stacka, jeśli nie DOBIJESZ (zadasz ostatni cios) z Q - nie dostaniesz stacka

Opublikowano

2x up@

Jak nie dadzą? A kto Ci się zbliży jak kurwa, dostanie W czy E na klatę i nie podejdze. Jak już, to spowalniasz, Q i koleś dupa, recall albo pod turreta..

Nie, o to chodzi że SPOWALNIAsz, Q i koleś ma problem.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

2x up@

Jak nie dadzą? A kto Ci się zbliży jak kurwa, dostanie W czy E na klatę i nie podejdze. Jak już, to spowalniasz Q i koleś dupa, recall albo pod turreta..

Od tego baranie jest jungler żeby cie powstrzymać

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Slayer... Kolejne głupoty pieprzysz, tym razem nie ze znajomości gry (chociaż też, kto kur*a pozwoli mu nastackowac tak ostro Q?!), ale nie zrozumiałeś tematu...

@topic

Sprawa wygląda tak... Odpalasz Q i dobijasz miniona... W żadnym innym wypadku stack nie wejdzie, jeśli ubijesz bez Q - nie dostaniesz stacka, jeśli nie DOBIJESZ (zadasz ostatni cios) z Q - nie dostaniesz stacka

działa mi to tylko czasem dobijam tak jak mówiłeś i niezawsze dodaje bardzo żadko do dupy taka gra

CR.png

Opublikowano

Nie może rzadko dodawać.. Dodaje za każdym razem GDY DOBIJESZ MINIONA... I pamiętaj Q jest na 3-4 SEC, także musisz się spieszyć..

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Nie może rzadko dodawać.. Dodaje za każdym razem GDY DOBIJESZ MINIONA... I pamiętaj Q jest na 3-4 SEC, także musisz się spieszyć..

chodzi mi oto że wbijam sie w miniona z q i dobijam normalnie i niedodaje tylko czasami chyba że coś źle robie wytłumacz dokładnie jak to mam zrobic jeżeli byś mógł

CR.png

Opublikowano

chodzi mi oto że wbijam sie w miniona z q i dobijam normalnie i niedodaje tylko czasami chyba że coś źle robie wytłumacz dokładnie jak to mam zrobic jeżeli byś mógł

Masz dobić miniona z Q ,nie walnąć go i dopiero potem dobić.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Masz dobić miniona z Q ,nie walnąć go i dopiero potem dobić.

Tak samo niedodaje....

może ktoś dokładny opis dac lub podac filmik

dostanie limit +/-

CR.png

Opublikowano

Człowieku posłuchaj!

Minion ma 10 / 20 % hp.. (czyli bardzo mało..)

Naciskasz klawisz Q podchodzisz i uderzasz miniona. On pada, a Ty dostajesz +3 harasu.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Człowieku posłuchaj!

Minion ma 10 / 20 % hp.. (czyli bardzo mało..)

Naciskasz klawisz Q podchodzisz i uderzasz miniona. On pada, a Ty dostajesz +3 harasu.

nierozumisz ze jak mi zaliczy raz na 3 min to góra?

CR.png

Opublikowano

Nie to nie bug ,mi się wydaje ,że źle to rozumiesz musisz zabić miniona/stwora/championa z skilla [Q].

Przed chwilą grałem i cały czas zaliczało jak farmiłem.

Opublikowano

Nie to nie bug ,mi się wydaje ,że źle to rozumiesz musisz zabić miniona/stwora/championa z skilla [Q].

Przed chwilą grałem i cały czas zaliczało jak farmiłem.

Ale od poczatku mu całe hp musisz zbic? czy poprostu podchodzisz wlaczasz q walisz i minion pada?

CR.png

Opublikowano

Ile można tłumaczyć? DZIAŁA. Sam przed chwilą zagrałem - DZIAŁA.

To, że walniesz miniona z włączonym q nie znaczy, że go zabijesz. Musisz mu zadać ostatni cios z włączonym q. Gdy wciśniesz q przez kilka sekund twój NASTĘPNY ZWYKŁY ATAK zada dodatkowe obrażenia. I tego następny zwykły atak z "q" [czyli z bonusowymi obrażeniami] musi zadać ostateczny cios minionowi, aby zaliczyło kolejnego stacka. Jeśli go walniesz z q, a nie ZABIJESZ z q, to CI nie doliczy stacka. Musisz go zabić z włączonym q.

Opublikowano

Człowieku, albo jesteś debilem totalnym, albo sobie posty nabijasz... Jest różnica między zabić kogoś nożem a walnąć nożem i dobić pięściami... Ty masz zabić nożem (Q) a nie pięściami...

Opublikowano

LUDZIE TU NIE CHODZI O AD. chodzi o obrażenia ze skilla Q (weźcie kursor na skill Q i niebieski liczby to ile zostało dmg dodane)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...