Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL Ekipa - Razem , lepiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logometin2ekipa.png

Witam! Mam zamiar zrobić ekipę do Metin2 , mianowicie na PL'a. Nie będzie to ''napchana'' grupa czyli nie

będzie to 8osób.. tego się wtedy nie ogarnia.. będą to 4 osoby. Więc poszukiwania to 4osoby.

KTO BĘDZIE W EKIPIE?

W ekipie będą osoby , które mają czas na grę , nie chodzi oto żeby ktoś był no-life.. ale żeby chociaż 2-3 godzinki mógł pograć.

Wiem , że szkoła:( Ale na wieczór chyba macie czas? W tej ekipie będą osoby ''spoko'' , które są sympatyczni i ogarnięci.

Będę wybierał starannie te osoby.. więc nie będzie ''neosów''.Wiek się nie liczy - czasami 17latek jest ''głupszy'' od 13latka.

JAK DOSTAĆ SIĘ DO EKIPY?

Wystarczy , że napiszesz mi na PW te odpowiedzi:

Nick:

O sobie:

Dlaczego chcesz być w ekipie?:

Od razu mówię , nie jest trudno dostać się do ekipy.. w końcu to nie wybory , powiedzmy na GM'a jakiegoś serwa:P

O EKIPIE:

Pewnie waszym pierwszym pytaniem jest: ''co będziemy robić w grupie??''

A oto odpowiedź: w grupie będziemy się dobrze bawić , czyli expić , pomagać itp. może kiedyś będzie jakiś serwik 4fun hamachi naszej ekipy.. może też będą serwy do innych gier typu: cs , minecraft.

Trochę o pomocy:

Będziemy sobie pomagać np. w robieniu konia i tak będziemy na tym samym lv, wiec pomagamy.

GDZIE BĘDZIEMY GRAĆ?

Powiem tylko tyle , że będziemy grać na PL'u. Lecz serwer wybierzemy razem , żeby wszystkim odpowiadało.

Uzgodnimy się przez np. GG lub forum , które będzie posiadać ekipa.

MYŚLĘ , ŻE UDA NAM SIĘ STWORZYĆ TAKĄ ''METINOWĄ EKIPĘ''.

Sygna wkrótce xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...