Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DragonMT2

m0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam serwer warto na nim grać , gram na nim już 3 lata od powstania

jest bardzo ciekawy i polecam.

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Polecam ci PandoraMT2 jak na moje oko niczym się nie różni od Dragona a i o wiele dużo ludzi gra na Pandorze

tcul.jpg

Opublikowano

Polecam ci PandoraMT2 jak na moje oko niczym się nie różni od Dragona a i o wiele dużo ludzi gra na Pandorze

Dragonmt2 jest serwerem tego samego Admina, co Pandoramt2 ;)

Oba serwery mogę polecić pod względem grywalności oraz stabilności, jednak dużo osób, które używają AS, Moda (przynajmniej na Pandorce).

Na Dragonie byłam przez chwilę na forum, do gry nie zawitałam, aczkolwiek na pewno warto tam zagrać.

Opublikowano

Dragon to dla mnie druga PANDORA

Jeżeli się nie myle to pandora odkupila pliki od dragon mt2 ;)

a sorry to ten sam HA :D

@Topic

Serwer stary ale stabilny grałem ostatnio w 2009 roku więc nie wiem co się zmieniło.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Osobiście ci serwer polecam. Exp leci fajnie troche musisz się pomęczyć by stać się kimś. Posiedzisz dużo by zrobić eq na klasy ale jak ci się to nie podoba to nie zaczynaj tam grać.

Opublikowano

Osobiście ci serwer polecam. Exp leci fajnie troche musisz się pomęczyć by stać się kimś. Posiedzisz dużo by zrobić eq na klasy ale jak ci się to nie podoba to nie zaczynaj tam grać.

Komu ty serwer polecasz... Temat założony 15 października 2011 roku.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dragon i Pandora to to samo jeden BADZIEW.

nie zaczynaj tam grać bo po wejsciu Ci sie znudzi . moze i jest mila atmosfera ale na M1 wyjdziesz expic sorry ale tu juz ta atmosfera sie konczy dzieci wszędzie mają klasowe eq i co Ty jako nowy gracz mozesz ? nic . bo nie masz pożadnego eq . chyba ze nieźle w iS zapakujesz ;d odradzam tam grać naprawde, spędzilem tam najgorszy rok gry ;x i jeszcze administracja mnie za przeproszeniem " wyruchała" ale o tym nie bede pisac. jest wiele serwerów o tym zapomnij :) takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

co do serwera - dzieci "pełno" 

to nie znaczy, że grać aż tak się nie da ale to już historyczny serwer nie polecam tam wracać bo i tak się znudzi ;/

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak masz grać na dragonie to rób jak chcesz ale zagraj na elitemt2/pandoramt2 to jest server tej samej administracji a na dragonie masz 200online ;/ , lepiej graj sobie na którymś z tych serverach niż w te smieci co wychodzą co tydzień w piątki i soboty niby mają nowości ale co z tego ? każdy server w 2014 pada ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...