Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PaySafeCard

Guy

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam, kupiłem sobie wczoraj PSC za 50zł i wyszło, że to coś koło 15€. Doładowałem sobie konto za dyszkę a później chciałem za piątaka, ale napisało mi, że wartość jest zbyt niska (3,74) no więc sprawdziłem na stronie PSC wartość tego kodu i okazało się, że wart jest 5,63€. Miałem jeszcze straszy kod na którym coś zostało, a dokładniej 3,24€. No więc wpisałem 2 kody i pomyślałem sobie, że tym razem musi działać. I teraz najlepsze. Okazało się, że według Steama czy tam tego PSC 2 kody w tym jeden sprawdzany wcześniej ( ten o którym pisałem na początku) są warte o 1 ojro mniej oO. Czyli tak: 1 próba- za niska wartość ( 3,74€ ) 2.Próba wpisanie starego kodu- za niska wartość ( 3,24€ ) 3. Próba wpisanie obu kodów - za niska wartość( 2,94€ ) przy doładowaniu za 5€ . Może zna ktoś sposób jak to jakoś naprawić.

Opublikowano

omg kup jeszcze 1 za 5 euro i doladuj jeszcze raz wpisujac kody ze wszystkich kart albo popros kogos na forum zeby ci dal (ja ci nie dam)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Uczeń
Opublikowano

omg kup jeszcze 1 za 5 euro i doladuj jeszcze raz wpisujac kody ze wszystkich kart albo popros kogos na forum zeby ci dal (ja ci nie dam)

po co mam kupować jeszcze jeden? ... TO jest ewidentnie jakiś błąd steam albo serwisu PSC tylko nie wiem jaki. I jeżeli kupiłbym kolejny kod to coś czuje, że wartość zeszła by do 1€ -.-

Uczeń
Opublikowano

koles brakuje ci kasy na psc bo euro nie kosztuje rowne 4 zl jak nie wiesz

Napisałem wyraźnie, że sprawdziłem na stronie PSC wartość obu kodów, poza tym to niemożliwe aby 2 kody były warte o 1 euro mniej niż 1 kod skoro wpisałem te sprawdzone -.-