Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema posiada ktoś program do łamania hasel na steamie bo ktos wlamal mi sie na steama i zmienil haslo a mialem tam Cs 1.6 ,Cs CZ , TF2 , Half Life , Hal Life 2 Deatchatch , Saits Row i wiele innych pls pomocy blagam !!!!

Opublikowano

Jak ktoś Ci się włamał i zmienił hasło, to jedyne co możesz to napisać do Valve bądź o przypomnienie Ci hasła lub zmianę jego

Jeżeli chcesz pisać do Valve

Z okazji coraz częstszych kradzieży kont steama postanowiłem że napiszę tez arcydługi poradnik dotyczący tego jak odzyskać utracone konto.

Postaram się także z biegiem czasu rozwijać go (poradnik) i opisywać inne problemy z kontami steam.

1. Ukradziono mi konto

Wchodzisz tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

(pomoc na załączonym poniżej obrazku)

Wpisujesz wymagane informacje o twoim koncie ( załączasz zdjęcie/skan cdkeya (opakowania, nalepki z nim, najlepiej zrobic 1 ODDZIELNE zdjecie SAMEGO cd-keya (przyblizone))), wysyłasz naciskając przycisk "submit" i czekasz na odpowiedź (jeśli poprawnie napisałeś formularz powinieneś dostać 2 maile, 1. z informacją, 2. z nowym hasłem. Odpowiedź powinna nadejść w ciągu 3 tygodni (do mnie przyszła w ciągu tygodznia )

Poprawnie wypelniony formularz

UWAGA

DZIAŁAJĄCE LINKI

To jest ukryta treść, proszę

2. Ukradziono mi cd-keya i zrobiono na nim konto

Niestety Valve postapilo trochę chamsko i za odzyskanie key'a musimy zapłacić 10$ (dolarów)

Żeby odzyskać cd-keya musimy wyslac w liście swoj cd-key (oryginalnie drukowany) (bez pudelka, sam key) oraz:

-login na jakim chcemy mieć nowe konto

-mail, numer tel. lub adres pocztowy

Dla cd-key'ow z half-life 2 retail nie obowiązuje zapłata czyli nie musimy płacić

żaden program do łamania haseł Ci nie pomoże, bo nie masz tego hasła zapisanego w swoim folderze steam, więc nie ma jak go odzyskać

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...