Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Geoning

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dostałem nie słusznego bana od Geoninga.Najpierw pytałem dlaczego nie moge rozwalać klocków to odpowiedzano mi że mam "za małego"...Potem spytałem co Geoning wyprawia z tym serwerem to dostałem kicka.Wchodze następny raz i napisałem że Geoning pokazał klase tym kickiem, więc dostałem bana.Jeśli ten serwer będzie tak dalej prowadzony to pozdrawiam.Prosze o UB

Opublikowano

"napisałem że Geoning pokazał klase tym kickiem" 2011-10-14 17:18:51 [iNFO] [37m[37m[33mCzitek[37m: [37m kupos pokazales klase nie ma co.. [0m yyyyyyyyyy ?

@Jak coś to nie jest offtop ;d

Opublikowano

Nie ja to powiedziałem, a "kupos" zostało skierowane do mnie.

Czekaj sobie do oficialnego startu.

buhahaha wiem jak się teraz do ciebie zwracać!

Pozatym do sprawy bana:

Nie było upomnienia o wyzwiska..

Opublikowano

Oj sorry AutoIT Master napisał na początku "buhahaha wiem jak się teraz do ciebie zwracać!" dałem reporta, później edytował posta i dodał reszte. Srsz

Opublikowano

weź ty Cheatek do tibi wracaj

skarga nie słuszna ban słuszny

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Prosil Cię ktoś o zabranie debilnego głosu?Nie.I nie podlizuj się Geoningowi.Ja czekam na UB bo nic nie zrobiłem + Geoning nie napisał tematu że jestem zbanowany + dowód bo tamto co było w code to też sobie moge napisać

Opublikowano

1. Kupośia nigdy nie słyszałem. A niby to ja mam zaburzenia jakieś podobno?

2. Wnoszę o upomnienie dla gracza, mimo istnienia wersji beta serwera. Na serwerze mc nie mogą być na razie surowe kary, gdyż serwer jest nowy.

3. Dlaczego osoby, które nie były przy zdarzeniu wypowiadają się?

4. Dlaczego zamykasz niewyjaśniony temat?

5. Nie sądzisz aby takowe kary pod ban powinieneś uzgodnić z kokoszem?

6. Gdy wbiłem na serwer nic sobie nie zrobiłeś jak mnie wyzywali od konia. Ironia losu?

ok

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie edytuj moich postów.ok Normalnie się wypowiadaj. Co do senta. To nawet nie wbiłem na serwa, jeżeli takowy jest. Nie łącz naszych problemów z banem Cheatka.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Sprawa została zamknięta - masz bana na okres 3 dni. Nie wiem kto to jest makin i nie wiem jaki ma związek z serwerem minecraft'a, ale nie pomoże Tobie w obecnej sytuacji. Proszę o zamknięcie tego temat oraz ewentualne odfiltrowanie spamu. Mile widziane byłoby ewentualne przesunięcie tematu do działu z banami.

~arcean

Opublikowano

Geoning jest głównym administratorem serwera i jego decyzje są niepodważalne i ostateczne.

Od siebie dodam że nie ma miejsca na chamstwo, buractwo i cwaniactwo na serwerze - bez względu czy jest ono po stronie administracji czy użytkowników serwera.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...