Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy privat

KeK

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam was mam w planie stworzenie serwera SRO ma on być na profesjonalnym dedykowanym serwerze jednak on też swoje kosztuje dlatego proszę o pomoc ;)

jeśli chcecie wysyłać dodacje wejdźcie tutaj:

http://pps-reklamy.blogspot.com/

oczywiście wszystkich wspomagających stworzenie serwera wynagrodze(w swoim czasie)

serwer prawdopodobnie i tak stworze więc nie martwcie się, że wasze pieniądze pójdą na marne jednak moja sytuacja materialna jest "taka se" więc bez waszej pomocy może to troche potrwać

ppssro.png

dodałem nową opcje, można teraz jeszcze klikać w reklamy :-)

[opcje tą dodałem jakieś 5min temu więc reklamy pojawią się za jakieś 48h]

unled2x.png

Opublikowano

hahaha , mamy dotowac Ciebie zebys kupil emulator , ktory jest ogolnie dostepny ? Zachowujesz sie jak typowa blondynka na dyskotece ktora szuka jakiegos losia zeby jej postawil drinka ;]

@down

Wiec podziel sie informacjami o tym emulatorze , bo nic o nim nie napisales. Mamy sie bawic w bingo i strzelac ? co to za wersja silkroada , jaki cap level etc.

Pasjonat
Opublikowano

ook tylko, że nie wiesz jaki to emulator więc się nie wypowiadaj

I NIE, TO NIE JEST SREVOLUTION !

sam emulator kosztuje 1000pln + chciałem dokupić profesjonalny srwer który kosztuje jakieś 500pln+

a poza tym jeśli nie chcesz to nie dotuj chociaż można to zrobić zupełnie za darmo! :X

unled2x.png

Opublikowano

Czy ludziom z tego kraju trzeba wszystko podawac na zlotej tacy i jeszcze uprzedzac ich za kazdym razem gdy zblizaja widelec do ust zeby nie zapomnieli ich otworzyc ? Chlopie , obudz sie ;)

Pasjonat
Opublikowano

hahaha , mamy dotowac Ciebie zebys kupil emulator , ktory jest ogolnie dostepny ? Zachowujesz sie jak typowa blondynka na dyskotece ktora szuka jakiegos losia zeby jej postawil drinka ;]

@down

Wiec podziel sie informacjami o tym emulatorze , bo nic o nim nie napisales. Mamy sie bawic w bingo i strzelac ? co to za wersja silkroada , jaki cap level etc.

Race: European, Chinese

Jobs: thief, hunter, trader

Items: gold, 1-11dg, Seal of Star, Seal of Moon, Seal of Nova

NPC: teleports, shops (10-11dg weapons), So-OK, trade

Stats: buffs, speed drugs

Pets: transport, growth pets

Mobs: unique, gigant, champion, party, titan, elite, training

Area: Jangan (Qin tomb), Donwhang (Donwhang cave), Hotan, Samarkand, Constantinople, Alexandria

Cap 110: mastery, skills, lvl

Attack player vs player, player vs mob, AOE skills

Item Mall: avatars, hats, attachments, transports, growth pets, globals, scrolls, pots, arrows, premium, tickets

Chat: all, party, guild, global, private

Berkeser

Party: form, join, banish, leave, dismiss, party match

Guild: join, widthraw, leave, notice

Actions: exchange, trace, charming, drunk mode, sit, walk, run, emoticon

sam mam już dokładnie 813pln na paypal'u liczyłem na te 187pln od was ;-) (gdy kupie emulator to odpale serwa na kompie)

unled2x.png

Opublikowano

; o Gdybyś czytał inne tematy, a także inne zapowiedzi serverów to byś wiedział, że trąbią o tych plikach vSro xD

mylove.gif

Pasjonat
Opublikowano

ok....pliki plikami ale nie są one ulepszane a na emulator co miesiąc wychodzi nowy update

mógł byś mi pokazać te pliki ?

unled2x.png

Opublikowano

Sluchaj , jak chcesz to moge Ci sprzedac taki sam emulator , ktory posiada dokladnie to samo za 800 zl . A tak na powaznie , nie chce reklamowac konkurencyjnych for , ale poszukaj troche u wujka google a znajdziesz interesujace Cie pliki Vsro ;)

Opublikowano

Hahahah jeżeli piszesz o emulatorze sse robionym przez paxa i chcesz za to dac 1000zl to cie pojebało człowieku pliki vsro są 100 razy lepsze od tego syfu paxa więc sobie odpuść i za te 800zl co niby masz kup dedyka i postaw serwa na vsro ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Pasjonat
Opublikowano

znalazłem te pliki, zobaczymy co z tego będzie ale pewnie i tak kupie ten emulator chyba że pliki te będą mega zajebiste w co wątpie

dzięki

Hahahah jeżeli piszesz o emulatorze sse robionym przez paxa i chcesz za to dac 1000zl to cie pojebało człowieku pliki vsro są 100 razy lepsze od tego syfu paxa więc sobie odpuść i za te 800zl co niby masz kup dedyka i postaw serwa na vsro ;)

skoro tak mówisz...;-)

pomyśli sie....

a swoją drogą to możecie dotować bo to serio nic was nie kosztuje poza czasem (jakieś 2min) a dozbieram na jakiś zajebisty serwer ;>

unled2x.png

Opublikowano

Te pliki to oficjalne pliki vSro więc im nie dorówna żaden emulator !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić pliki Paxa to odradzam,nie dość że pisane że na kodzie Dsremu to jeszcze wyłudza chore pieniądze,i ma bugi,a pliki Vsro nie dość że są za darmo to są lepsze ;)

random.jpg

Opublikowano

JA powiem Tak :

@KeK

Życzę Powodzenia :)

@Do Wszystkich co mają Go za Zje***

---> Chłopak nie wiedział że pliki istnieją a wy musicie po nim już najeżdzać

Nauczcię się jednej Rzeczy :) M.in *(Przeczytajcie do końca zastanówcie się i potem piszcie)*

Tyle ode mnie :)

Paradise : 110

SSGAME : 110

Ovilius : 0 Jak narazie :)

Opublikowano

sorry za offtop

@up

Małe sprostowanie do twojej wypowiedzi

"*(Przeczytajcie do końca zastanówcie się i potem piszcie)*" A gdy napiszecie przeczytajcie jeszcze raz i w końcu zedytujcie posta

Życzę Powodzenia :)

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

Jak się nie wie że epvp istnieje to wiadomo że się nic nie wie o tym :D

Co do serwa czekam :) i życze powodzenia.

Wypełniłem oferte z nie prawdziwymi danymi ale nie otwiera sie pobieranie pliku czemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...